Φαίη Σκορδά: Ανανεωμένη και πανέτοιμη για την πρεμιέρα της!

Έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωινού είναι η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανυπομονεί να πει στους τηλεθεατές την πρώτη “καλημέρα” της σεζόν. Παράλληλα όμως με την γλυκιά αγωνία έχει και το άγχος γιατί στη φετινή χρονιά δεν θα έχει στο πλευρό της το σύζυγό της και συμπαρουσιαστή της τα τελευταία χρόνια, Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη αναλαμβάνει το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης έχοντας στο πλευρό της μια ανανεωμένη ομάδα. Από αυτήν δεν λείπει φυσικά η, φίλη της πια, Σάσα Σταμάτη και η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τριφύδου, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Λίτσα Πατέρα.

Τα νέα πρόσωπα που θα βλέπουμε η τη σεζόν στο πρωινό είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκεται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός αρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Αποχώρηση της τελευταίας στιγμής είναι αυτή του Αντώνη Βλοντάκη (δες εδώ) η οποία μάλιστα έγινε λίγο πριν την πρεμιέρα. Ωστόσο, η ομάδα δεν πτοείται και η Φαίη είναι κεφάτη και χαρούμενη. Σε αυτό το mood την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE σε πρόσφατη βραδινή έξοδο.



Η παρουσιάστρια διασκέδασε σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων λίγες μέρες πριν την έναρξη της εκπομπής.

Read More

And More