Γ. Βόγλης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την χρυσή επέτειο του γάμου του!

Είναι από τα ζευγάρια που θαυμάζουμε για τον διακριτικό τρόπο που ζουν τη ζωή τους αλλά και για την αγάπη τους που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Ο Γιάννης Βόγλης και η σύζυγός του Μιράντα γιόρτασαν την χρυσή επέτειο του γάμου τους! Το ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια και παραμένουν το ίδιο δεμένοι και αγαπημένοι.

Ο Γιάννης Βόγλης και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό της Πάτρας “The best magazine” είχε δηλώσει για εκείνη: “Το ότι είμαστε ακόμη μαζί και είμαστε αχώριστοι, οφείλεται αποκλειστικά στην υπομονή τη δική της και τις αντοχές της. Με κάνει περήφανο αυτό, γιατί η ζωή με έναν καλλιτέχνη δεν είναι πολύ εύκολη. Πριν παντρευτούμε, όταν αποφασίσαμε να είμαστε μαζί, της είπα: “Έχε υπόψη σου ότι είναι πρώτα η δουλειά μου και μετά εσύ”. Συνήθως οι γυναίκες δεν συμβιβάζονται με αυτό. Πολλές φορές λένε “ναι” για να κλείσει το θέμα και μετά αλλάζουνε. Πρέπει να πω ότι η γυναίκα μου, η οποία είναι και Σκωτσέζα – και ίσως έχει σημασία αυτό -, όχι μόνο το δέχθηκε, αλλά και το τίμησε όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ δε διεκδίκησε να ασχοληθώ μαζί της στη διάρκεια της δουλειάς μου. Επίσης, ήταν πολύ καλή μητέρα για τα παιδιά μας, γιατί στη μάνα είναι η βασική ευθύνη για το σωστό μεγάλωμα των παιδιών. Αν υπάρξει μια προτομή, τότε θα είναι δική της”.

Γνωρίστηκαν το 1959 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μπορεί να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και να επιλέγουν να είναι χαμηλών τόνων ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας που γιόρτασαν την επέτειο μαζί με τα γενέθλια του γνωστού ηθοποιού ήταν περισσότερο διαχυτικοί.

Το ζευγάρι μοιράστηκε την χαρά του μαζί με καλούς φίλους που μαζεύτηκαν στο “Σπίτι του Ηθοποιού” και δεν σταμάτησαν να τους δίνουν ευχές.

Φυσικά, το γλέντι άναψε για τα καλά μετά το σβήσιμο των κεριών με φαγητό, μουσική και χορό. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!


Ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης δίνει τις ευχές του για το ζευγάρι


Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε στη γιορτή μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία


Η πρόεδρος του ιδρύματος “το Σπίτι του Ηθοποιού”, Άννα Φόνσου ποζάρεισ το φακό μας μαζί με την Ελένη Ροδά


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Βάσια Τριφύλλη με την Μάρθα Καραγιάννη


Ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα Καρέρ πάντα στο πλευρό του


Η Δήμητρα Χατούπη έφτασε στο Σπίτι του Ηθοποιού για να ευχηθεί στο ζευγάρι


Από τους ξεχωριστούς φίλους του ηθοποιού, ο Ανδρέας Μπάρκουλης ο οποιός είχε δίπλα του το γιο του


Από την βραδιά δεν έλειψαν και τα πλούσια εδέσματα όπως αυτά που κρατάει ο Χρήστος Μπίρος


Από τη γιορτή δεν έλειψαν ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η κυρία των δημοσίων σχέσεων του Star, Λόλα Νταιφά

Read More

And More