Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τατιάνα: Πώς έσωσα το γάμο μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Στην πλειοψηφία τους όμως ήταν με αυστηρά πολιτικό περιεχόμενο. Η καριέρα του στην πολιτική σκηνή του τόπου τον έχει φέρει πολλές φορές άλλωστε στο προσκήνιο αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης.

Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tatiana Live και μοιράστηκε τις παιδικές αναμνήσεις του, μίλησε για τη σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη, τις εντυπωσιακές σπουδές αλλά και την κρίση στο γάμο του με την Μαρέβα.

Το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός του TLIFE είχε απαθανατίσει την οικογενειακή τους εξόρμηση στην Τήνο. Το ζευγάρι έμοιαζε να είναι καλύτερα από ποτέ και αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν”, αποκάλυψε ο γνωστός πολιτικός.

Εκτός από τα μυστικά για να σώσει το γάμο του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε κι αυτά της μακροζωίας του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κάτι για το οποίο όλοι άλλωστε αναρωτιούνται!

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην “κόντρα” του με την Ντόρα Μπακογιάννη. “Οι προσωπικές μου διαφορές με τη Ντόρα δεν πρέπει να επηρεάσουν τη προσωπική μας σχέση”, υποστήριξε. Έκανε, μάλιστα, λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο πατέρας του τις πολιτικές διαφωνίες του με τη Ντόρα.

Τέλος, αναφερόμενος στην πολιτική του σταδιοδρομία ξεκαθάρισε πώς την βάζει σε δεύτερη μοίρα όταν έρχεται σε σύγκριση με την οικογένειά του. “Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου”, τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Read More

And More