Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο μωρό! Όσα αποκαλύπτει στο TLIFE ο μαιευτήρας

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, το 4ο παιδί τους. Ο Ρουβάς junior γεννήθηκε με καισαρική, στις 13:15, στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ και έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μοιράστηκε λίγα λεπτά αργότερα μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

Πρόκειται για μία ζωγραφία που έφτιαξε μαζί με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη για να κάνουν έκπληξη στην Κάτια αλλά και για να καλοσωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας. Οι 6 χρωματιστές καρδιές που “αγκαλιάζουν” η μία την άλλη συμβολίζουν τα μέλη της οικογένειας και το δέσιμό τους.


Η Κάτια και ο Σάκης είναι πολύ συγκινημένοι με τον ερχομό του μωρού τους και αυτό μας περιγράφουν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή. “Θα μπορούσαν να κάνουν 10 παιδιά. Είναι γεννημένοι γονείς“, λέει στο TLIFE o γυναικολόγος και στενός φίλος της οικογένειας, Ελπιδοφόρος Δουράτσος.

Ο κ. Δουράτσος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενειακής ευτυχίας του ζευγαριού αφού είναι αυτός που έφερε στον κόσμο όλα τα παιδιά τους. Στη γέννηση της Αριάδνης μάλιστα είχε προβλέψει ότι θα ακολουθήσει και τέταρτο. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο TLIFE, δεν δείχνει το ίδιο σίγουρος ότι θα έχει την χαρά να ξαναζήσει ανάλογες στιγμές.

Όσον αφορά το νεογέννητο, αποκαλύπτει στο TLIFE ότι είναι ένα υγιέστατο μωράκι, καλοσχηματισμένο και στρουμπουλό. Το βάρος του είναι περίπου 3.300 και σίγουρα έχει κάνει τους γονείς του τρισευτυχισμένους.

Ο Σάκης μάλιστα έζησε από κοντά τη διαδικασία του τοκετού, όως και στις προηγούμενες γέννες. Βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στον προθάλαμο της αίθουσας τοκετού όπου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει αυτό το θαύμα της φύσης. Ο Σάκης το έζησε για 4η φορά!

“Ο μπαμπάς δεν είναι ρόλος, είναι η ίδια η ζωή. Τα παιδιά σού δείχνουν ποιος είσαι, δοκιμάζουν τα όριά σου, τις ποιότητες αλλά και τα ελαττώματά σου. Η οικογένειά μου είναι το κέντρο ισσοροπίας μου και επιδιώκω να μοιράζομαι τον χρόνο μου με τα παιδιά μου, να παίζουμε, να διαβάζουμε, να δημιουργούμε αναμνήσεις, να βιώνουμε κοινές εμπειρίες, να κάνουμε όνειρα όλοι μαζί”, είχε δηλώσει o Σάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Real Life.

Read More

And More