Στάθης Ψάλτης: Δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στον Άγιο Σάββα – Οι εξελίξεις στο θέμα της υγείας του

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο Στάθης Ψάλτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αν και φανερά καταβεβλημένος δίνει με θάρρος και παρρησία τη μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Χριστίνα, o αδελφός του Γιάννης Ρώτας, και οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο καρκίνος που έχει στον πνεύμονα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση του δεν παίρνει κάποια χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Ο ηθοποιός αν και κουρασμένος δεν χάνει την αισιοδοξία του. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και η στήριξη της συζύγου του Χριστίνας. Το 2011 όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με την υγεία του είχε πει στο TLIFE, για την Χριστίνα:

“Δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα μου, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές και σε όλη μου τη ζωή”


Read More

And More