Εκπληκτικές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο με 40.000 φιγούρες Playmobil!

Είτε είσαι μικρό είτε μεγαλύτερο παιδί, σίγουρα αυτές οι φιγούρες μπορούν να σε συγκινήσουν! Ειδικά όταν 5.000 ρετρό συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια σου… Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων της λοιπόν, η αγαπημένη εταιρεία μικρών και μεγάλων αποφάσισε να σκορπίσει χαμόγελα σε 8 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Την ίδια μέρα, συνολικά 40.000 μικρά ανθρωπάκια απέκτησαν νέο ιδιοκτήτη και έκαναν περισσότερο γνωστό το motto #ShareTheSmile.

Σε κεντρικά σημεία στην Αθήνα, το Βερολίνο, τη Βαρσοβία, το Άμστερνταμ, το Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μεξικό οι λάτρεις των Playmobil είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν το μεγαλύτερο πλήθος φιγούρων που έχουν παρουσιαστεί ποτέ!

Στην Αθήνα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί ενώ σου συγκεντρώσαμε και εκπληκτικές φωτογραφίες και από τις άλλες πόλεις που έγινε παράλληλα η συγκεκριμένη ενέργεια!

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στο Φλοίσβο εντυπωσιάστηκαν από το μοναδικό θέαμα κι έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τον κόσμο των μικρών αυτών αγαπημένων παιχνιδιών.


Εκτός από φιγούρες όμως πλημμύρισε ο τόπος και από μικρά παιδιά…


… αλλά και μεγάλα


Κάποια ήρθαν με τη μαμά και τον μπαμπά


Κάποια έφεραν μαζί το σκύλο τους


Κάποια “έσκασαν μύτη” με δικό της μεταφορικό


Κάποια από τα παιδάκια έκαναν νέους φίλους


Κάποια προτίμησαν να παίξουν μόνα τους


Όλα όμως έφυγαν με το ίδιο χαμόγελο κι ένα -τουλάχιστον- αναμνηστικό Playmobil

Στην πιο πολυσύχναστη και όμορφη μαρίνα της πόλης βρέθηκε μαζί με τον γιο της Φίλιππο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δες εδώ!

Την ίδια ώρα…

…στο Άμστερνταμ

… στη Νέα Υόρκη

… στο Βερολίνο

… στο Παρίσι

… στη Μαδρίτη

… στο Μεξικό

… στη Βαρσοβία

Για την ιστορία, οι διάσημες φιγούρες από το 1974 προσφέρουν χαρά σε εκατομμύρια παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης και ένας θαρραλέος ινδιάνος έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στα παιδικά δωμάτια και από τότε συνεχίζουν να χαρίζουν στιγμές παιχνιδιού και ατελείωτες ώρες φαντασίας και διασκέδασης, με ακόμα περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από τα αγαπημένα θέματα των παιδιών.

Read More

And More