Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη! [pics]

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη. Η μεγάλη μας ηθοποιός έφυγε τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου, στον ύπνο της, αφήνοντας στη θλίψη τον άντρα της ζωής της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και φυσικά τις δυο κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Ο γνωστός ποινικολόγος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έφυγε η Ζωή του και είναι απόλυτα λογικό αφού έζησαν μαζί 40 ολόκληρα χρόνια. “Πάντα με συγχωρούσες… Σ’ ευχαριστώ για όλα” είπε στην κηδεία της κάνοντας όλους να δακρύσουν. Ήταν το 1976 όταν εκείνη μπήκε στο γραφείο του για μια υπόθεσή της και κει ξεκίνησαν όλα! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γοητεύτηκε από την πανέμορφη ηθοποιό και της ζήτησε να πάνε για δείπνο… Από τότε ήταν αχώριστοι μέχρι πριν ένα μήνα που η Ζωή έφυγε για πάντα.

Χθες ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση,μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση των μπαλέτων Βejart, και σίγουρα του έλειπε η αγαπημένη του από δίπλα του…

Read More

And More