Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Κυκλοφορεί με νέο amore μετά το χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά έχουν χωρίσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους παρόλο που όλα έδειχναν πως η σχέση τους θα πάει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή σχεδιάστρια μετά τους τίτλους τέλους έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και σχεδόν πάντα με τις φίλες της. Ο ηθοποιός από την άλλη δεν κυκλοφορούσε πολύ. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του “Secret” τον απαθανάτισε στις διακοπές του στην Πάτμο.

Στη συντροφιά του Αλέξανδρου ήταν η ρεπόρτερ διεθνών θεμάτων, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δυο τους είναι ζευγάρι. Επέλεξαν το νησί της Αποκάλυψης για τις πρώτες τους κοινές διακοπές για να έχουν τη διακριτικότητα που χρειάζονται μιας και η σχέση τους μετρά πολύ λίγο.

Ντόπιοι αποκαλύπτουν στην εφημερίδα ότι το ζευγάρι κάνει τα μπάνια του σε απομονωμένες παραλίες του νησιού και έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα απόκρημνα χωριουδάκια του.

Άλλωστε η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και παρόλο που είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα μέσα πέρα από τις ειδήσεις που εκφωνεί.

Read More

And More