Αθώος και με αποζημίωση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη φοροδιαφυγή!

Χαμόγελα χαράς για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το Γολγοθά που πέρασε. Ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε αθώος για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με την εφορία να του επιστρέφει 800.000 ευρώ, ακυρώνοντας όλα τα πρόστιμα του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, με μια πρωτόγνωρη για τα δικαστικά χρονικά απόφαση -έτσι την χαρακτηρίζει η δικηγόρος του Ευαγγελία Μάντζου- το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση του ελέγχου των οικονομικών του χρήσεων από το 2009 ως και το 2011, κατόπιν εντολής του γενικού γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών που διενεργήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με απόφαση, όχι μόνο ακυρώνονται όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά υποχρεώνεται η εφορία να του επιστρέψει το ποσό των δόσεων που έπρεπε εκείνος να καταβάλει σε μορφή ρύθμισης. Ποσό που αγγίζει τα 800.000 ευρώ, αλλά και ταυτόχρονα να αρθούν όλα τα μέτρα εις βάρους του, όπως κατασχέσεις της περιουσίας του κλπ.

Read More

And More