Δέσποινα Βανδή – Μπέττυ Μαγγίρα: Έτοιμες να μαγέψουν το κοινό με το musical Mamma Mia!

Το Mamma Mia των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά μετά από μια ειδική άδεια των δημιουργών στη χώρα που γεννήθηκε και μιλά για… πρώτη φορά ελληνκά!

Σήμερα, στο θέατρο Ακροπόλ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το μιούζικαλ και όλοι οι ηθοποιοί συναντήθηκαν και μίλησαν με ανεβασμένη διάθεση γι’ αυτό που έρχεται. Η Δέσποινα Βανδή που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μίλησε με συγκίνηση και μάλιστα περιέργραψε πόσο πολύ ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να παίξει σε μιούζικαλ.

Μάλιστα είπε πως σταμάτησε να πιστεύει πως θα τελικά θα κάνει αυτό το βήμα και είχε παρατήσει την ιδέα σο μυαλό της, μέχρι που της έγινε αυτή η πρόταση, την οποία δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Από την άλλη η Μπέττυ Μαγγίρα θα παίξει μια από τις δύο φίλες της βασικής ηρωίδας που θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή! Η φιλόδοξη υπερπαραγωγή θα ανέβει στις 8 Δεκεμβρίου στο Ακροπόλ από τους αδελφούς Τάγαρη και η Μπέττυ αισθάνεται ενθουσιασμένη για την θεατρική της επάνοδο σε μια τέτοια δουλειά.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: Δέσποινα Βανδή, Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άκης Σακελλαρίου.

Read More

And More