Δήμητρα Ματσούκα: “Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μοναδικός που με ενέπνευσε”

Κούκλα, εντυπωσιακή και πάντα ετοιμόλογη. Η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζεται για την περιοδεία της με την παράσταση “Συρανό ντε Μπερζεράκ” και το ρόλο της Ρωξάνης και μιλά για όλα στο Secret των Παραπολιτικών.

“Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μοναδικός που με ενέπνευσε μετά από πολλά χρόνια να κινητοποιηθώ και να πιστέψω. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα και βρήκα κάτι άλλο. Δεν έχω βρει τίποτα προς το παρόν στο οποίο να θέλω να επενδύσω με την πίστη μου. Δεν ξέρω τι έφταιξε, πάντως παρατηρώ πως ακόμη και στον δικό μου χώρο, του πολιτισμού, συμβαίνουν μικροπολιτικές…”, αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα και συμπλήρωσε: “Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να μου είναι συμπαθής για κάποιο λόγο. Ίσως γιατί έχω ανάγκη να πιστέψω πως ένας άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία είναι μια καινούργια φωνή, είναι το νέο το φρέσκο. Καταλαβαίνω ότι βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή να κυβερνήσει, αλλά το ήξερε”.

Μιλώντας, για τη ζωή της, η Δήμητρα κλείνει τα αυτιά της στον τίτλο “sex symbol”, αποκαλύπτει πως δεν έχει χτυπήσει για εκείνη το καμπανάκι της μητρότητας και εξομολογείται για το θέμα του γάμου: “Θέλω αν προκύψει ένας μεγάλος έρωτας (σ.σ. να παντρευτώ). Κάπως έτσι. Δεν ήταν ποτέ διακαής μου πόθος. Αν ήταν, κάποιος θα είχε βρεθεί και για εμένα”…

Τέλος, μιλώντας για το πώς είναι η ίδια ως σύντροφος, ανέφερε: “Δεν είμαι το πρότυπο της συντρόφου που μαγειρεύει και περιποιείται” και στην ερώτηση για τις απιστίες είπε: Συγχωρώ την απιστία. Είμαι συμφιλιωμένη με αυτό. Μπορεί να συμβεί στις καλύτερες οικογένειες”.

Read More

And More