Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή – Ο 3χρονος γιος του δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο διάσημος τραγουδιστής. Ο 3χρονος γιος του διαγνώσθηκε με καρκίνο και εκείνος τα έχει παρατήσει όλα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον μικρό του Νόα.

Ο λόγος για τον φετινό παρουσιαστή των Brit Awards Michael Buble που έχει δει τον κόσμο του να γκρεμίζεται μαθαίνοντας πως ο 3χρονος γιος του πάσχει από καρκίνο. Λόγω της μάχης που δίνει ο 3χρονος Νόα, ο 41χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να μην παρουσιάσει τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία τον επόμενο μήνα, παρότι θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του καθώς είναι αποφασισμένος να μείνει επικεντρωμένος στο αγώνα που δίνει ο γιος του για να νικήσει τον καρκίνο του ήπατος.

Μετά από αυτό οι διοργανωτές αναζητούν τους πιθανούς αντικαταστάτες του για την τελετή στο O2 Arena του Λονδίνου στις 22 Φεβρουαρίου. “Ήταν μία δύσκολη απόφαση για τον Michael, το να αφήσει την παρουσίαση των Βραβείων. Από σεβασμό στον Michael οι παραγωγοί του έδωσαν όσο χρόνο ήθελε για να πάρει την τελική του απόφαση, την οποία και κατανοούν πλήρως”, δήλωσε μία πηγή στο Page Six και πρόσθεσε: “Θα είχε βάλει την προσωπική του σφραγίδα στη βραδιά, είναι πραγματικά κρίμα, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η οικογένειά του”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός έχει ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία του σε νοσοκομείο των Η. Π. Α. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγό του που είναι μοντέλο, ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν όλες τις προγραμματισμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να αφοσιωθούν στην θεραπεία του μικρού Νόα και κατ’ επέκταση η αποχώρηση του Michael από τα Brit Awards 2017 ήταν προδιαγεγραμμένη.

Read More

And More