Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Λιάγκα! Έχασε τον πατέρα του

Δύσκολες οι στιγμές για τον Γιώργο Λιάγκα αφού όπως μάθαμε μέσα από τη εκπομπή, έχασε από ανακοπή καρδιάς τον πατέρα του Γιάννη. Ο παρουσιαστής όπως είναι λογικό δεν θα είναι σήμερα στην εκπομπή, ενώ στο πλευρό του είναι πάντα η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του Γιάννη και έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τα οποία σημάδευσε ο χωρισμός των γονιών του, όταν ήταν 7 ετών

Ο Γιώργος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι πληγώθηκε από την απόφαση των γονιών του να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό τους έζησε αρχικά με τη μητέρα του και μετά με τον πατέρα του, ο οποίος έκανε τα πάντα για να μεγαλώσει όμορφα ο γιος του, και να μην του λείψει τίποτα!


Ο Γιάννης Λιάγκας στη βάπτιση του εγγονού του Δημήτρη

Αδυναμία στον κύριο Γιάννη δεν είχε μόνο ο γιος του αλλά και η Φαίη Σκορδά. Η Φαίη προσπαθούσε πάντα να περνάει αρκετές ώρες με τον πεθερό της και κανόνιζε να περνάει πολλές ώρες και με τα εγγόνια του, Τόσο με τον Γιάννη που πήρε το όνομά του, όσο και με τον Δημητράκη. Η Φαίη μάλιστα έχει μιλήσει για τον πεθερό της στην εκπομπή, δείχνοτας το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο και λέγοντας πόσο μεγάλη συναισθηματική αξία είχε για εκείνη:
“Αυτό το δαχτυλίδι μου το έκανε δώρο ο πεθερός μου. Κοίταξε αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Του Γιώργου το δαχτυλίδι, δεν το φοράω, του πεθερού μου το φοράω. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και έχει μεγάλη σημασία για μένα”

Read More

And More