Έλενα Παπαρίζου: Μιλά για την συμμετοχή των Argo και τον αποκλεισμό από τον τελικό της Eurovision 2016

Στην Στοκχόλμη βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Σουηδία είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσε η τραγουδίστρια και όπου μένουν ακόμα πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσία της εκεί έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού η Έλενα είναι συνδεδεμένη με τον θεσμό της Eurovision. Το 2005, ήταν εκείνη που χάρισε την πρωτιά στην χώρα μας με το My Number One. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της Ελλάδας στον θεσμό.

Τι γνώμη έχει η Έλενα για την ελληνική συμμετοχή με τους Argo, αλλά και τον αποκλεισμό από τον τελικό του διαγωνισμού; “Είναι φυσικό να νιώθουμε μία στεναχώρια. Εγώ τα γνώρισα τα παιδιά, είναι πάρα πολύ αυθεντικά. Νιώθουν μεγάλη περηφάνεια για αυτό που έκαναν”, είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Live U.

Το τόνισα ότι είναι ωραίο να επιστρέφουμε και να τραγουδάμε στην γλώσσα μας. Εμένα μου άρεσε που είχε τη λύρα και πως μιλούσε για τον Πόντο και την προσφυγιά, καθώς είναι μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας. Καμιά φορά χρειάζεται να μιλάμε και για πιο σοβαρά πράγματα”, συμπλήρωσε η Έλενα.

Read More

And More