Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.03.2016 | 10:31

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Για έκτη φορά στα δικαστήρια

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Για έκτη φορά στα δικαστήρια
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένας πραγματογνώμονας θα δώσει τη λύση στην πολύχρονη διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο για τη βίλα των Μελισσίων. Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Alpha να μετακομίζει με όλη την οικογένεια σε νέο σπίτι στο Καστρί (η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάτι τέτοιο) η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της συνεχίζεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών την περασμένη Τρίτη το ζευγάρι είχε ραντεβού στα δικαστήρια, ωστόσο, κανείς τους δεν εμφανίστηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Το νέο αυτό ραντεβού των δύο πρώτην συζύγων είχε δοθεί προκειμένου να ορκιστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού και να δώσει τη λύση στη διαμάχη των Μενεγάκη - Λάτσιου.Ο ορισμός του πραγματογνώμονα θα γίνει τον Ιούνιο. Από το πόρισμά του θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί, προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί ή, εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δύο μέρη. Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικασίμου, καθώς επρόκειτο απλώς για έναν ορισμό πραγματογνώμονα, δείχνοντας πως ο πρώην ισχυρός άντρας του Ant1 θέλει να δοθεί μια λύση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όπως αναφέρεται μάλιστα,σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου στην τελευταία δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού, παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα. Στην κατάθεση της πρώην διευθύντριας παραγωγής της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το σπίτι των Μελισσίων: “Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να το φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να το χωρίσει, θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ”.Την ίδια στιγμή όμως, μάρτυρας από την πλευρά της Ελένης αναφέρει: “Το σπίτι φτιάχτηκε για να μείνει στα δυο παιδιά που είχε τότε το ζευγάρι. Μπορεί να χωριστεί. Υπάρχουν δυο είσοδοι, δυο ρολόγια της ΔΕΗ και η αξία του δεν ξεπερνά το , εκατομμύριο ευρώ”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:45

Top 10