Ελεονώρα Μελέτη: Στον διάδρομο γυμναστικής, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Video

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Ελεονώρα Μελέτη αφού εκείναι και ο σύντροφός της Θοδωρής Μαροσούλης, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μπορεί να έχει κάποιες εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλιά, αλλά σήμερα μας την έδειξε μόνη της και πρώτη φορά μέσα από τα social media.

Όπως πολλοί celebrities, έτσι κι εκείνη έχει φτιάξει την ομάδα προσφοράς για τον ΟΠΑΠ, ενόψει του Μαραθωνίου της 12ης Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια κάνει προπόνηση και τραβάει βίντεο δείχνοντας την κοιλιά της, ενώ στη συνέχεια κλείνει πονηρά το μάτι. Αν και αμακιγιάριστη, λάμπει, αφού όπως φαίνεται η ευτυχία που βιώνει την έχει ομορφύνει.

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον μαραθώνιο της 12ης Νοεμβρίου, όπως κ η προσπάθεια όλων μας για να χαμογελάσουν ακόμα περισσότερα παιδιά! ΕΣΥ; έγινες μέλος στην ομάδα μου #eleonorameleti? Αν όχι γίνε τώρα κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή του ΟΠΑΠ “ομάδα προσφοράς” κ έλα να παίξουμε (ή κ να τρέξουμε ) παρέα για να ανεβάσουμε το ποσό που ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφία” κ “Παναγιώτη κ Αγλαΐας Κυριακου! Σε περιμένω! #Opap #OpapCSR #omadaprosforas #eleonorameleti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Read More

And More