Εύα Καϊλή: Αποκαλύπτει τι συνέβη με τον μανιακό θαυμαστή της

Η Εύα Καϊλή παίρνει θέση στις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Η δυναμική Θεσσαλονικιά και ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποκαλύπτει στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, τους λόγους που στηρίζει για πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αποκαλύπτει τι έχει γίνει με τον μανιακό θαυμαστή της, αν έχει σχέση, γιατί δεν τη βλέπουμε στα περιοδικά, αλλά ακόμη κι αν θα έκανε κατάψυξη ωαρίων. Και επειδή στηρίζει τους φίλους της, η φωτογράφηση έγινε στο εκπληκτικό διαμέρισμα του γνωστού αρχιτέκτονα-μηχανικού ΕΜΠ και πρώην υποψήφιου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Καρέλα, στο Κολωνάκι, που είναι φίλοι πολλά χρόνια.

Εύα είσαι μία πολύ ωραία κοπέλα. Σε δυσκόλεψε αυτό μέχρι να αποδείξεις ότι είσαι και μία καλή πολιτικός, γιατί δέχτηκες αρκετό bullying…Με δυσκόλεψε να μάθω να το διαχειρίζομαι αλλά με βοήθησε πάρα πολύ στο να ανεβάσω τον πήχη ψηλά και να προσπαθήσω να γίνω πολύ καλύτερη. Αν δεν είχα να αποδείξω κάτι μπορεί να μην προσπαθούσα και τόσο. Ολα για καλό.

Σε ενόχλησε που στο παρελθόν ένας πολιτικός σε είχε αποκαλέσει καλτσοδέτα;
Νομίζω ότι αυτόν τον χαρακτηρισμό τον κουβαλάει πια εκείνος μαζί του, γιατί είναι πάρα πολύ άσχημος σαν χαρακτηρισμός να προέρχεται από έναν άνδρα και δείχνει πράγματα για την παιδεία του και τη δική του νοοτροπία. Αρα δεν ήταν προσωπικό, ήταν πολιτικό και αφορά εκείνον. Δεν αισθανόταν ότι πρέπει να έχει οποιοσδήποτε άλλος άποψη και προσπάθησε να με μειώσει χωρίς πολιτικά επιχειρήματα. Ο σεξισμός δυστυχώς είναι θέμα κουλτούρας και ήθους. Εδειξε ποιος ήταν.

Εχεις πολλούς θαυμαστές. Κάποια περίοδο είχες και έναν μανιακό και έκανες ασφαλιστικά μέτρα. Τι είχε συμβεί;
Εχω και άλλους, η αλήθεια είναι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και άλλες κοπέλες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας) που μπορεί να τους προκαλείς ένα ενδιαφέρον, να νομίζουν ότι σε γνωρίζουν καλά ή αισθάνονται ότι είσαι άνθρωπός τους, φίλη τους ή μπορεί να έχουν ακόμη και μέλλον μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προσπαθούσα να είμαι αδιάφορη και να κρατάω μια απόσταση. Μετά αισθάνθηκα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να αρχίσει να ξεφεύγει και θα έπρεπε να κάνω κάτι εγκαίρως.
Τι σε έκανε να τρομοκρατηθείς; Φοβήθηκες για τη ζωή σου;
Μερικοί άνθρωποι εμφανίζονται παντού μπροστά μου και προσπαθούν να με πλησιάσουν. Πηγαίνουν στο σπίτι μου έξω από την πόρτα μου. Δεν ξέρεις αυτό πότε μπορεί να πάψει να είναι απλώς ενοχλητικό και να γίνει επικίνδυνο. Κάποια στιγμή πήρα κάποια μηνύματα τα οποία ήταν περίεργα. Δεν το ανέλυσα πολύ, κατάλαβα ότι έφτασε ένα σημείο που έπρεπε να κινηθώ για να μη χρειαστεί να ανησυχώ περισσότερο εγώ και η οικογένειά μου.
Εχουμε καιρό να σε δούμε σε περιοδικά με κάποια σχέση σου. Κρύβεσαι;
Δεν κρύβομαι, απλώς έμαθα. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειρίζεσαι διαρκώς, το να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί πολλές φορές αλλάζει τα δεδομένα. Στην αρχή νομίζεις ότι δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου, αλλά εγώ νομίζω ότι την επηρεάζει πολύ.
Εχεις χωρίσει επειδή η σχέση σου πήρε δημοσιότητα και τον άλλον τον ενόχλησε;
Οχι επειδή ενόχλησε, αλλά επειδή άλλαξαν τα πράγματα. Είτε η συμπεριφορά μου είτε η συμπεριφορά του και αυτό το πράγμα αθροίζει κάτι στο τέλος που παύει να είναι φυσικό και αυθόρμητο.
Αυτή την περίοδο έχεις κάποια σχέση;
Επειδή ξέρεις ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου θα σου πω ότι είμαι καλά και είμαι σε μια ισορροπία. Προσπαθώ να μην είμαι μόνη μου για καιρό. Να κρατάω και μια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή. Βεβαίως όποτε έχουμε εκλογές είτε εκλογική διαδικασία όλα γίνονται δύσκολα. Είμαι καλά όμως, παρά τις δυσκολίες της φύσης της εργασίας μου.
Σε ενδιαφέρουν τα θέματα γάμος, οικογένεια, παιδιά;
Και εσένα σε ενδιαφέρει και εμένα με ενδιαφέρει και είναι φυσιολογικό. Απλώς ο σκοπός μου δεν είναι να καταλήξει εκεί κάτι οπωσδήποτε. Ο σκοπός μου είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που να τον αγαπάω και να με νοιάζεται, να είμαστε καλά μαζί και αυτό να μας οδηγήσει στην οικογένεια.
Πολλές γυναίκες πλέον κάνουν κατάψυξη ωαρίων. Ποια είναι η γνώμη σου; Θα το έκανες;
Κάνουν πολύ καλά και το κάνουν. Νομίζω ότι σου δίνει μεγάλη ελευθερία από τις κοινωνικές πιέσεις και όλη την πίεση που μπορεί να σου ασκηθεί κατά καιρούς από την οικογένειά σου ή από τη δουλειά σου. Ή μπορεί να μην έτυχε, άρα έχεις μια τέτοια δυνατότητα. Εγώ είμαι πάντα υπέρ των νέων τεχνολογιών. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είμαι πρόεδρος της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Αν σου έλεγα ότι είμαι κατά της νέας τεχνολογίας επιλεκτικά θα σου έλεγα ψέματα. Θεωρώ ότι οτιδήποτε βελτιώνει τη ζωή μας είναι σημαντικό, χωρίς, ωστόσο, να αγνοώ ότι υπάρχουν πάντα και τα ηθικά όρια.
Θα ήθελες ένα παιδί;
Ναι. Εχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Θα ήταν πολύ ωραία. Δεν θέλω να είμαι από αυτές που λένε δεν θέλω και δεν είμαι έτοιμη. Αλλά θα ήθελα να είναι με τον σωστό τρόπο, τον σωστό χρόνο και με τον σωστό άνθρωπο φυσικά!
Σου έχουν κάνει πρόταση γάμου;
Κάποιες προτάσεις γάμου (γέλια).
Πιστεύω ότι σου κάνουν πρόταση γάμου ακόμα και άνθρωποι που δεν έχετε σχέση.
Τέτοιες έχουμε συνεχώς στα social media, αλλά επίμονες. Είναι πολύ χαριτωμένο νομίζω να γίνεται αυτό, αλλά ως εκεί.
Διάβασε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Read More

And More