Φαίη Σκορδά: Χαμογελαστή στην πρώτη σύσκεψη του Πρωινού, δίχως τον Γιώργο Λιάγκα! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η μέρα που η Φαίη Σκορδά θα μας λέει καλημέρα με την ανανεωμένη της ομάδα, πλησιάζει και χθες το πρωί έγινε η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού στο στούντιο Kappa. Αυτή την φορά όμως ήταν λίγο διαφορετική, αφού έλειπε από το πλευρό της ο σύζυγός της κι επί πολλά χρόνια συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας που θα συνεχίσει με άλλη εκπομπή στο κανάλι.

Η Φαίη αφού έφτασε με το αυτοκίνητό της στο στούντιο, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό του TLIFE, κρατώντας πρωινό γεύμα για όλους τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα και όπως φαίνεται οι μπαταρίες της “γέμισαν” για τα καλά μετά από τις διακοπές που έκανε με την οικογένειά της και με φίλους.

Ντυμένη casual πέρασε την πόρτα του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια εμφανίστηκε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη, που θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της. Στην ομάδα παραμένουν η Ελεάνα Τριφύδου (αρχισυντάκτρια), ο Θέμης Γεωργαντάς, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα ενώ εντάσσονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκονται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός ρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Δες φωτογραφίες από την ημέρα της πρώτης σύσκεψης


Φωτογραφίες
: Πέτρος Χόντος

Read More

And More