Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η συγκίνηση για το νεογέννητο μωρό τους και η ομοιότητά του!

Η Κατερίνα Καραβάτου έφερε στον κόσμο το γιο της την Τετάρτη, το δεύτερο παιδί της με τον Κρατερό Κατσούλη. Η παρουσιάστρια του Έψιλον βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές του νεογέννητου μωρού της, ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται στο πόστο του στην εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”.

Για λίγο καιρό η Κατερίνα, όπως είναι φυσικό, θα απουσιάζει από την εκπομπή και σήμερα είδαμε ότι βρέθηκε εκεί για να καλύψει την απουσία της η Μαρία Κορινθίου.

Η εκπομπή ξεκίνησε βέβαια με τον Κρατερό να μιλάει για τον ερχομό του νέου μέλους. “Είχαμε την γέννηση του παιδιού μας”, είπε μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του.

Δεν έλειψαν όμως και τα «πειράγματα» από τους συνεργάτες του παρουσιαστή, τονίζοντας το πόσο “χαζομπαμπάς” είναι, ενώ έγινε και η αποκάλυψη από την Όλγα Λαφαζάνη ότι το νεογέννητο μοιάζει απίστευτα στη μαμά του.

Οι συνεργάτες της εκπομπής ετοίμασαν κι ένα βίντεο έκπληξη, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν ο Κρατερός και η Κατερίνα. Πράγμα που συγκίνησε και τους δύο και έκανε την Κατερίνα να στείλει μήνυμα στον Κρατερό αφού ασφαλώς τους έβλεπε από το μαιευτήριο.

Read More

And More