Κατερίνα Μισιχρόνη στην Tatiana Live: Η ηθοποιός από το “Νησί” που ασχολείται με την παραγωγή ελαιόλαδου!

Την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της “Ηλέκτρας” στο “Νησί” και από τότε δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ο λόγος για την Κατερίνα Μισιχρόνη που ανοίγει τα φτερά της σε διεθνείς συνεργασίες και παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται και με την παραγωγή ελαιόλαδου.

Σπούδασε Ψυχολογία και χορό, πέρασε στην υποκριτική και τελευταία δραστηριοποιείται στην παραγωγή παρθένου βιολογικού ελαιολάδου., ενώ το καλοκαίρι θα βρεθεί σε ένα από τα πιο γνωστά gourmet εστιατόρια στη Σαντορίνη και θα παραδώσει σεμινάρια ελαιογνωσίας. “Από μικρή θυμάμαι τον παππόυ μου να πηγαίνει εμένα και τα ξαδέλφια μου να μαζέψουμε ελιές και μου άρεσε πολύ αυτή η διαδικασία. Στην Αμερική λοιπόν, είχα ένα φίλο που έφτιαχνε ιδιαίτερα μπουκάλια από φυσητό γυαλί και όταν σκέφτηκα τι θα μπορούσα να κλείσω σε ένα τέτοιο μπουκάλι, αμέσως το μυαλό μου πήγε στις αναμνήσεις από την οικογένειά μου και στο λάδι”.

Μέχρι στιγμής η Κατερίνα κάνει εξαγωγή αυτού του λαδιού σε Ιαπωνία, Νορβηγία και δειλά δειλά στο Ντουμπάι.

Ωστόσο, η υποκριτική παραμένει για την Κατερίνα η βασική της ενασχόληση. Πριν λίγο καιρό έκανε πρεµιέρα στο Λος Αντζελες η ταινία “Μπουρέκ” (µια συµπαραγωγή Αµερικής, Γερµανίας, Ελλάδας, Κύπρου). Για αυτή την ταινία, η Κατερίνα κατάφερε να πείσει την παραγωγή να γίνουν γυρίσματα και στη Ζαχάρω. Ενώ, πρόσφατα συμμετείχε στην αμερικανική ταινία “With a kiss I die” του σκηνοθέτη Ronnie Khalil, με γυρίσµατα στην Αθήνα, στη Σαντορίνη και τη Μύκονο και ξεκινά συνεργασία µε τον Στράτο Μαρκίδη για τη σειρά “Προδοσίες”.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More