Λάμπρος Χούτος: “Ήμασταν μεγάλη παρέα, μέσα ήταν και ο Χανταμπάκης”

Ο Λάμπρος Χούτος, μετά από τρεις μήνες στο Survivor και έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, απόλαυσε τις τελευταίες μέρες παραμονής του στο τροπικο νησί όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλωστε χρειαζόταν κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας πριν το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα. Από χθες, ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και όπως είναι φυσικό οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες

Παρόλο που ο ίδιος έχει διάθεση να μιλήσει για όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, τις πρώτες ώρες τις επιστροφής του επέλεξε να μην πει πολλά. Αρκέστηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις με την υπόσχεση: “Θα τα πούμε τώρα που βγήκα”.

“Ήταν ωραία εμπειρία, τώρα θέλω να το αποβάλλω”, απάντησε ο Λάμπρος Χούτος στην ερώτηση αν θα πήγαινε και πάλι στο Survivor δείχνοντας ότι έχει ανάγκη να ξεκουραστεί μετά από τις τόσο έντονες στιγμές που έζησε. “Ήμασταν μεγάλη παρέα, μέσα ήταν και ο Χανταμπάκης”, απάντησε όταν τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι έφταιξε η παρέα που έκανε με τον Στέλιο Χανταμπάκη για την αποχώρησή του.

Πλέον θα απολαμβάνει το Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα μοιράζεται την αγωνία των παικτών που μέχρι τώρα ήταν η καθημερινότητά του.

Read More

And More