Λαχτάρα για τον Σάκη Τανιμανίδη – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο Σάκης Τανιμανίδης με την εσπευσμένη εισαγωγή του πατέρα του Στέφανου στο χειρουργείο. Ο πατέρας του παρουσιαστής του Survivor και κριτή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις προχώρησε σε εξετάσεις και οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κ. Στέφανος Τανιμανίδης υπεβλήθη σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso,μάλιστα, τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και θα χρειαστεί περίπου ένα τρίμηνο για να επιστρέψει στην κανονική ροή της καθημερινότητάς του.

Στο πλάι του φυσικά όλες αυτές τις ώρες βρίσκεται ο γιος του Σάκης Τανιμανίδης που του έχει μεγάλη αδυναμία, η σύζυγός του και η κόρη του Κασσιανή, αλλά και το κορίτσι του Σάκη, η Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, γεμάτος συγκίνηση ο Στέφανος Τανιμανίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που ξυπνώντας από το χειρουργείο είχε δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Read More

And More