Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.10.2016 | 09:53

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ετοιμάζεται να εκδώσει “καυτό” ερωτικό ρομάντζο!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ετοιμάζεται να εκδώσει “καυτό” ερωτικό ρομάντζο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά το βιβλίο “Έρωτας και εξουσία”, όπου αποκάλυψε δεκάδες άγνωστες στιγμές και λεπτομέρειες της ζωής και του γάμου της, με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ξαναχτυπά. Και ετοιμάζει “καυτό” ερωτικό ρομάντζο...

Η συγγραφή έχει αρχίσει εδώ και καιρό στο ησυχαστήριο της στην Κάτω Αλμυρή Κορινθίας και η Μαργαρίτα βρίσκεται ήδη στη μέση του βιβλίου και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Στόχος της, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο Secret των παραπολιτικών είναι να γράψει μια ερωτική ιστορία που θα γίνει το talk of the town.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, η ηρωίδα της βρίσκεται ανάμεσα σε δυο άντρες (και αναμένεται να δούμε στην περιγραφή της πολλά στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την ίδια την μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου): Ο πρώτος άνδρας είναι Αμερικάνος, γοητευτικός, καλό παιδί και σωστός σε όλα. Ένας άντρας με τον οποίο η ηρωίδα μπορεί να κάνει οικογένεια. Ο άλλος είναι το “κακό παιδί”, αλλά και ο άντρας που την συναρπάζει. Ποιον θα διαλέξει και γιατί;Την συνέχεια θα την μάθουμε σύντομα στο βιβλίο γεμάτο έρωτα που αναμένεται να εκδώσει η Μαργαρίτα Παπανδρέου... Ένα βιβλίο που σίγουρα θα συζητηθεί!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:24

Top 10