Μαρί Κωνσταντάτου: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια μετά τα δύσκολα που πέρασε! [pics]

Σιγά σιγά βρίσκει τις ισορροπίες της και επιστρέφει στα κοσμικά δρώμενα η Μαρί Κωνσταντάτου. Η τελευταία σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το διαζύγιό της από τον πρόεδρο του Ant1 και το θάνατό του – που την συγκλόνισε παρόλο που είχαν χωρίσει- έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τις επίσημες εξόδους και φαίνεται να χαμογελά και πάλι μετά από καιρό.

Πριν λίγες μέρες την είδαμε να κάνει την πρώτη επίσημη έξοδο στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Γιώργου Παπαδόπουλο στη Γλυφάδα (δες εδώ) και τώρα η γνωστή παρουσιάστρια και συγγραφέας βρέθηκε στην Ιερά Οδό και το live που ετοίμασαν πριν την πρεμιέρα τους η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, με ανανεωμένο λουκ, η Μαρί Κωνσταντάτου βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και μαζί με την παρέα της απόλαυσε τη γενική πρόβα του προγράμματος, πριν την χθεσινή μεγάλη πρεμιέρα τους. Η Μαρί, μάλιστα, έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα, αλλά και την άσχημη περίοδο πόνου και απώλειας που πέρασε και διασκέδασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια μάλιστα, δεν σταμάτησε να τραβά video και φωτογραφίες από τη βραδιά με το κινητό της.

Ο λόγος βέβαια, που επέλεξε το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα, ήταν για να στηρίξει τον καλό της φίλο και συνεργάτη Γιώργο Παπαδόπουλο. Οι δυο τους συνδέονται με μια φιλία χρόνων και έχουν συνεργαστεί, με την Μαρί να έχει γράψει τους στίχους στην επιτυχία του τραγουδιστή “Όλοι μου λένε” και δεν έλειψε από κοντά του αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Read More

And More