Μπέττυ Μπαζιάνα: Όλες οι chic εμφανίσεις της στην Αμερική! Φωτογραφίες

Σίγουρα οι εμφανίσεις της συντρόφου του Πρωθυπουργού στο επίσημο ταξίδι τους στις Η.Π.Α ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Η Μπέττυ Μπαζιάνα, επέλεξε να κάνει λιτές αλλά πολύ chic εμφανίσεις είτε συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, είτε μόνη της.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα διάλεξε κάθε φορά να φορά μονόχρωμο σύνολο ή φόρεμα. Έφθασε στο αεροδρόμιο με ένα μπεζ φόρεμα, ενώ στις επόμενες εμφανίσεις της επέλεξε δυο φορές τα λευκά, μια το μαύρο και μια το κόκκινο. Και μπορεί να έκανε 4 επίσημες διαφορετικές εμφανίσεις αλλά στις δυο απ΄αυτές φόρεσες τις ίδιες κομψές ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα ζευγάρι με PVC διαφάνεια και ένα nude. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό ενώ οι λεπτές ανταύγειες που έχει υιοθετήσει τελευταία, της φωτίζουν γλυκά το πρόσωπο!

Για το ταξίδι από το Σικάγο στην Ουάσιγκτον επέλεξε ένα μπεζ φόρεμα με ένα μακρύ χακί πανωφόρι.

Το βράδυ της Δευτέρας, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του πρωθυπουργού οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις AHEPA και AHI. Η σύζυγος του πρωθυπουργού εντυπωσίασε με ένα κόκκινο μίντι φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρη cluch bag και ψηλοτάκουνες γόβες, με μαύρη λεπτομέρεια και pvc διαφάνεια, ενώ είχε τα μαλλιά της ένα χαλαρό σινιόν.

Στην επίσκεψη στο Κέντρο 1871 του Σικάγο, η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις… ντυμένη στα λευκά, με ένα σικ κοστούμι και lingerie top, τα οποία συνδύασε με nude γόβες

Για την επίσκεψη στο Μουσείο του Ελληνισμού στο Σικάγο η Μπέττυ Μπαζιάνα, εμφανίστηκε με μαύρο κομψό σύνολο, μαύρο σακάκι και μίντι πένσιλ φούστα που συνδύασε με τις ίδιες nude ψηλοτάκουνες γόβες

Τα λευκά μπορουμε να πούμε ότι της ταιριάζουν πολύ. Τα επέλεξε και σε δεύτερη εμφάνισή της στην συνάντησή της με την σύζυγο του αντιπροέδου των Η.Π.Α , Κάρεν Πενς. Το λευκό μίντι ταγιέρ ήταν μια σικάτη και πετυχημένη επιλογή για τη συγκεκριμένη επίσκεψη και οι εντυπώσεις που εισέπραξε για το στυλ της, ήταν πολύ θετικές!

Read More

And More