Nomads: Το twitter βρήκε τον νέο του “Χανταμπάκη” – Οργή για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγωνίστηκε ως αρχηγός της ομάδας του και κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη για την ομάδα του, παρά τον τραυματισμό του. Βέβαια, οι χρήστες του διαδικτύου δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι μαζί του, όσο η ομάδα της Φωτιάς, η οποία λόγω του Δημήτρη κέρδισαν λασπόλουτρο και χοιρινό στη σούβλα.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μόλις επέστρεψε στη βίλα, μετά την μεγάλη του νίκη έδειξε – όπως ειπώθηκε- μεγάλη υπεροψία, λέγοντας χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους: “Σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα και όλα παραπαίουν και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, μια μετοχή είναι σταθερή και όλο ανεβαίνει… Δημήτρης Αλεξάνδρου! Μάλιστα, ο Γιώργος Μαυρίδης αλλά και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήθελαν να κερδίσει ο αρχηγός της Ζούγκλας, μιας και η ομάδα του μένει στην παραλία και δεν έχει φαγητό εδώ και μέρες. Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας της Φωτιάς ήθελε την νίκη!
Αυτό “τσίγκλισε” για άλλη μια φορά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι συνέκριναν τον Δημήτρη με τον… Στέλιο Χανταμπάκη του Survivor, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως είναι χειρότερος. Έτσι τα social media βρήκαν νέο παίκτη να αγαπάν να μισούν!

Δες τα σχόλια:

Read More

And More