Onirama: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για την αμοιβή τους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης!

Την απάντησή τους στα δημοσιεύματα σχετικά με την αμοιβή που θα πάρουν για να ανάψουν το χριστουγεννιάτικου δέντρο στη Θεσσαλονίκη δίνουν οι Onirama. Το συγκρότημα θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα και θα συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ωστόσο δημοσιεύματα τους ήθελαν να εισπράττουν ένα υπέρογκο χρηματικό πόσο. Τι συνέβη όμως, στ’ αλήθεια;

Με επίσημη ανακοίνωσή στα MME, η εταιρεία management συγκροτήματος Onirama, 360 Entertainment, αποκαλύπτει πως όλα όσα γράφτηκαν για το ποσό που θα πάρει το συγκρότημα από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή… δεν ισχύουν.

Διάβασε την ανακοίνωση:

Την τελευταία εβδομάδα αναπαράγονται ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή και την αμοιβή των «Onirama» στο άναμμα του δέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης και όχι την αμοιβή των Onirama, άρα αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκρότημα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γενικότερα. Μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό.

Read More

And More