Παντελής Παντελίδης: Η αντίδραση της οικογένειάς του μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών!

Μια μέρα μετά το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, βγήκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετασεων που έδειξαν ότι στο αίμα του τραγουδιστή το μοιραίο πρωινό του τροχαίου υπήρχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αρκετά μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη από τον νόμο.

Δες εδώ όσα διαφωτιστικά είπε στην εκπομπή Τατιάνα Live, ο οδηγός αγώνων και δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς, Τάσος Ιαβέρης

Ποιο είναι όμως το κλίμα στην οικογένεια του Παντελή μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων; Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, από πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια του τραγουδιστή, η οικογένεια, δέχεται φυσικά το πόρισμα αλλά επιμένει πως δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο Παντελής. Έχει μάλιστα συγκεντρώσει κάποια στοιχεία τα οποία δουλεύει μαζί με τον δικηγόρο της, Πέτρο Καϊμακάμη. προκειμένου να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους.

Από την πλευρά του, ο αδελφός του Παντελή χθες το βράδυ, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο επίμαχο θέμα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του Παντελή στην πίστα γεμάτη από κόσμο γράφοντας ” Γι΄ αυτό σε αγάπησε όλος ο κόσμος, επειδή δεν σε άλλαξε η επιτυχία”!

Read More

And More