Robert Pattinson: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας του στην Αθήνα!

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο αγαπημένος “βρικόλακας” του Χόλιγουντ Robert Pattinson. Ο διάσημος ηθοποιός που μάγεψε μέσα από το ρόλο του στην τριλογία του Twighlight πρωταγωνιστεί στην ταινία «Good Time» που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας από την Feelgood Entertainment

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie – οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Στην ταινία ο Robert Pattinson υποδύεται τον Connie, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από την φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Για να το καταφέρει αναγκάζεται να αναμειχθεί με τον υπόκοσμο και σε ένα βράδυ γεμάτο αδρεναλίνη βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε μια διαδρομή χάους και βίας, με τον χρόνο να τον πιέζει και με τις ζωές και των δύο να κρέμονται από μια κλωστή.

Η πρώτη προβολή της ταινίας έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα στα βόρεια προάστια, με τον Robert Pattinson που βρίσκεται στη χώρα μας να κλέβει τις εντυπώσεις. Μαζί του στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκαν οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας, η Μαριάννα Λάτση, η Έλλη Στάη, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Courtney Parker και πολλοί ακόμη!

Λίγο πριν την πρεμιέρα μάλιστα, ο Robert Pattinson αποφάσισε να κάνει λίγο τουρισμό και να δει τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία της Αθήνας. Ο διάσημος ηθοποιός ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και μάλιστα ήταν συνοδευόμενος από τον ελληνικής καταγωγής παραγωγό Τέρι Ντούγκας.

Δες φωτογραφίες:

Μαριάννα Λάτση

Έλλη Στάη

Τέρι Ντούγκας, Robert Pattinson, Πάρις Κασιδόκωστας

Έλενα Παπαβασιλείου

Έλλη Στάη

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Σόμμερ

Courtney Parker

Λάμπρος Κωνσταντάρας με την σύντοφό του Έλενα Κώνστα

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Γιάννης Χατζηγεωργίου

Βαγγέλης Κακουριώτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More