Σάρα Εσκενάζυ: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο η οικογένειά της!

Η Σάρα Εσκενάζυ αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης κερδίζοντας τα πιο θετικά σχόλια όλων. Στην ανακοίνωση του αποετελέσματος απάντησε με χαμόγελο και είχα πολλά καλά λόγια να πει για την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες της. Η γλυκιά ηθοποιός και κόρη του επίσης ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ ετοίμασε τις βαλίτσες της και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε η οικογένειά της με αγκαλιές, λουλούδια και φαγητό! Το TLIFE ήταν εκεί!

Στο παιχνίδι του Survivor, η ξανθιά παίκτρια των Μαχητών, δεν προκάλεσε ποτέ καμία κόντρα, ούτε πήρε μέρος σε τσακωμούς. Ακόμα και όταν οι συμπαίκτες της δεν την υποστήριζαν στα αγωνίσματα που έχανε ή ακόμα και αν της έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ήττες της ομάδας, εκείνη πάντα αντιμετώπιζε τα πράγματα με σοφία και χαμόγελο.

“Η κόρη μου εργάζεται ήσυχα και αθόρυβα στο θέατρο. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να περάσω στα παιδιά μου ήταν το ήθος, κάτι που πιστεύω πως έχουν στο 100%. Μολονότι εργαζόμουν πολλές ώρες, όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον αφιέρωνα στα παιδιά. Ήμασταν από τις οικογένειες που κάναμε μαζί διακοπές, αλλά όχι από εκείνες που θα τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ήμασταν λίγο αναρχικοί μέσα στο σπίτι. Ποτέ δεν επέβαλα μια οικογενειακή τάξη, υπό αυτή την έννοια”, είχε δηλώσει στο περιοδικό People ο περήφανος πατέρας της.

Και συνέχισε: “Για τα παιδιά μου, όμως, είμαι περήφανος και τα αγαπάω εξίσου. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ προβλήματα. Τόσο ο Λέων όσο και η Σάρα είναι δύο ιδιαίτερα ήσυχα παιδιά. Η Σάρα ήταν αθλήτρια και, όταν μου είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, την παρότρυνα. Της είπα χαρακτηριστικά “Αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι ο δρόμος της γνώσης”. Η ιδεολογική γραμμή της τέχνης μου είναι πρώτα το γίγνεσθαι και μετά το φαίνεσθαι”.

Ο μπαμπάς της είχε πει πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν γυρίσει η κόρη του είναι να την πάρει αγκαλιά και μετά θα καθίσου να μιλήσουν για όλα. Έτσι κι έγινε!


Read More

And More