Survivor: Η άγνωστη ζωή της Ευριδίκης Βαλαβάνη! Τι έκανε πριν μπει στο παιχνίδι

Είναι σίγουρα μια από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του Survivor και το μόνο κορίτσι από την ομάδα των “Διάσημων” που κατάφερε να επιβιώσει στο παιγνίδι. Ο λόγος για την αθλητικογράφο Ευριδίκη Βαλαβάνη… Η σέξι Ευριδίκη είναι από τις λίγες παίκτριες που μέσα σε τρεις μήνες μπόρεσε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς “πολέμιους”… σε καμιά περίπτωση όμως δεν περνά απαρατήρητη.

Η απόφασή της να ανοίξει “πόλεμο” με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και να τον ψηφίσει επανειλημμένα για αποχώρηση ήταν αυτό που έκανε τις fans του κούκλου Σκιαθίτη να την αντιπαθήσουν και να μην σταματούν το “τρολάρισμα” στα social media. Πολλοί μάλιστα, την ήθελαν να φεύγει στην τελευταία αναμέτρηση με την Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Μπο. Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός, η Ευριδίκη δείχνει και ένα νέο πρόσωπο… γίνεται πιο “γατούλα” και δεν λείπει και το φλερτ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην κοινή πια παραλία “μαχητών και διασήμων”.

Ποιο είναι όμως το μελαχρινό κορίτσι που έχει καταφέρει να διχάσει την κοινή γνώμη;

Η Ευριδίκη αγαπά τον αθλητισμό, είναι αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως την Ελληνίδα Lara Croft. Το “αθλητικό κορίτσι”, όπως την αποκαλεί ο Σάκης Τανιμανίδης είναι η πιο δυνατή γυναίκα παίχτρια του Survivor που χαρίζει απλόχερα τις νίκες στην ομάδα της. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και την ενασχόληση με τα social media. Ο λόγος που είπε «ναι» στο Survivor είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, το θεωρεί μια τρελή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όρια της.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη καθημερινά δείχνει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αγωνιστικά είναι μια δυνατή αντίπαλος και ήρεμη δύναμη. Στα αθλήματα, διατηρεί την ψυχραιμία της και προσπαθεί να αποβάλλει το άγχος έτσι ώστε να συγκεντρωθεί και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά ξεσπάσματα και φωνές, αν κάτι δεν πάει όπως το υπολογίζει.

Το κορίτσι με τα τατουάζ, όμως, μπορεί να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και να είναι η μόνη γυναίκα του παιχνιδιού που χάρηκε τη βραδιά μπάλας ως έπαθλο αγωνίσματος, αλλά έχει και ευαίσθητη πλευρά. Την οποία δείχνει όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που κάνει τους πιο καχύποπτους να θεωρούν πως έχει πάρει καθοδήγηση από τους ανθρώπους του τηλεοπτικού σταθμού για να αλλάξει το προφίλ της.

Μην ξεχνάς πως πολλοί θεωρούν την Ευριδίκη μέλος την κλίκας των “διασήμων” και μια από τους παίχτες που έκανε bullying στην Ειρήνη Παπαδοπούλου. Στην κόντρα της τραγουδίστριας μάλιστα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, η Ευριδίκη είχε πάρει το μέρος του…

Ωστόσο, η ευαίσθητη πλευρά της Ευριδίκης Βαλαβάνη φαίνεται όταν μιλά για την οικογένεια και τους φίλους της. Τότε η “δυνατή” γυναίκα… λυγίζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει στα έπαθλα επικοινωνίας για να μιλήσει και να πάρει δύναμη από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι φίλοι της άλλωστε, την χαρακτηρίζουν ως ένα ευαίσθητο κορίτσι, όπως είπε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που είναι μαθήτρια της στο pole dancing….

{Waves are coming}

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Read More

And More