Θέμης Μάνεσης: Οι δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του αδερφού του και η αποστασιοποίηση από τον χώρο του θεάματος

Όπως διάβασες «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης. Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας.

Ο Θέμης Μάνεσης είχε ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους του σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως «Oι Αυθαίρετοι» και «Δύο Ξένοι», ενώ πιο πρόσφατη ήταν η συμμετοχή του το 2014 στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Ωστόσο γενικά είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά από τον χώρο του θεάματος τα τελευταία χρόνια.

Το 2011 ο ηθοποιός πέρασε τα πιο “μαύρα” Χριστούγενα της ζωής του. Η απώλεια του μεγαλύτερου αδελφού του τον είχε συνταράξει και η θλίψη τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.. Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά κι εκείνος πέθανε ξαφνικά, δίχως να είχε προβλήματα υγείας. Ο πόνος του ήταν πολύ δυνατός.

Η γυναίκα του, ο γιος του και τα αδέλφια του ήταναυτά που του έδιναν νόημα στην καθημερινότητά του. Ο Θέμης Μάνεσης είχε συνταξιοδοτηθεί και ήταν αρκετά αποστασιοποιημένος από τον χώρο που με τόσο πάθος υπηρέτησε. «Δεν ξέρω αν έγινα ηθοποιός, αλλά αυτό που κάνω το γουστάρω» είχε πει σε μία αρκετά παλιότερη συνεντεύξή του.

Read More

And More