Τζένη Μπαλατσινού: Από την Σύρο στην αγαπημένη της Πάτμο!

Mπορεί φέτος οι διακοπές της Τζένης Μπαλατσινού να ξεκίνησαν από την Σύρο αλλά δεν θα μπορούσε να μην καταλήξει στο ησυχαστήριό της, την Πάτμο. Η παρουσιάστρια επισκέπτεται το νησί εδώ και πολλά χρόνια και είναι το μέρος που την ηρεμεί όσο κανένα.

Για την Πάτμο είχε γράψει στο blog της μεταξύ άλλων: “To νησί που θα ήθελα να γεράσω

Την πρώτη φορά που πήγα, ήταν ένα μονοήμερο, καλοκαίρι του 1993, από Σάμο. Κλασική επίσκεψη στη Μονή Ιωάννου του Θεολόγου, που είναι χτισμένη πάνω στον αρχαίο βωμό της Θεάς Άρτεμης, και στο σπήλαιο της Αποκαλύψεως.

Το 1998, έγκυος στη δεύτερη μου κόρη, την Αλεξάνδρα, πήγαμε για μία εβδομάδα. Φτάσαμε στο νησί μέσα Αυγούστου χωρίς να έχουμε κλείσει διαμονή. Δύσκολη εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, αλλά οι φίλοι μάς έλεγαν «ελάτε, ελάτε, κάπου θα βολευτούμε». Και βολευτήκαμε, στο πιο όμορφο σπίτι της Χώρας, με θέα το μοναστήρι και με οικοδέσποινα την υπέροχη κυρία Ματίνα, μητέρα του Γιάννη.

Από εκείνο το καλοκαίρι ο Γιάννης ήταν η Πάτμος και η Πάτμος ήταν ο Γιάννης. Ο Γιάννης πριν 4 χρόνια έφυγε, αλλά είμαστε αρκετοί που συνεχίζουμε και πηγαίνουμε…”

Οι πρώτες φωτογραφίες από την Πάτμο που έχει πάει με τις φίλες της

#home

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Read More

And More