Τζένη Μπότση: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης!

Μαμά θα γίνει σε λίγους μήνες η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς είναι full in love και περιμένουν πώς και πως τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευχάριστο γεγονός όπως ακριβώς κάνουν και σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής έκαναν μία δημόσια εμφάνιση και αυτό για να επισκεφτούν τον καλό τους φίλο Φώτη Σεργουλόπουλο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο εστιατόριο που διατηρεί ο Φώτης στην Κηφισιά και δείπνησε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους για το όμορφο βράβυ με την καλή παρέα, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.


Είναι ουσιαστικά η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Φυσικά, ο αγαπημένος της δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το πλευρό της το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει απαθανατίσει και ο φωτογραφικός φακός.

Δυόμιση περίπου χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους, η Τζένη και ο Αλέξανδρος φαίνεται να έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία στη σχέση τους και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα, που δεν είναι άλλο από τον ερχομό ενός μωρό.

Οι δυο τους δεν διάζονται να παντρευτούν μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδί τους και ούτε τους απασχολεί, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, ποιο θα είναι το φύλο του μωρού αφού είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι θα είναι χαρούμενοι και θέλουν μόνο να είναι υγιές.

Read More

And More