Βγήκε από το μαιευτήριο η Αγγελική Δαλιάνη! [pics]

Εξιτήριο από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ πήρε σήμερα το μεσημέρι η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγες μέρες γέννησε πρόωρα ένα πανέμορφο αγοράκι, έφυγε σήμερα από το μαιευτήριο έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη. Ο μικρός της πρίγκιπας όμως, -που ήταν λίγο βιαστικός, όπως είπε και η ίδια- θα παραμείνει για λίγο ακόμη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.

Σε δηλώσεις της στο TLIFE, η Αγγελική ανέφερε πως ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της περίμεναν τόσο γρήγορα τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τώρα και τους δυο είναι το μωράκι που ήρθε στον κόσμο να μεγαλώσει γρήγορα και να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους διάσημους γονείς του. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, η κόρη της Λυδία, περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει τον αδελφό της και να βοηθήσει την μαμά της σε ό,τι έχει να κάνει με το μωρό, ως μεγάλη αδελφή.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο ερχομός του μπέμπη, αν και επεισοδιακός, γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένεια. Το μωράκι είναι πολύ καλά στην υγεία του και οι γονείς του δηλώνουν ξετρελαμένοι μαζί του. Φυσικά, τα πειράγματα του Μάνου Παπαγιάννη δεν έχουν τέλος, με την Αγγελική δαλιάνη να βγαίνει σήμερα από το μαιευτήριο χαμογελαστή και να περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα που θα έρθει και ο μικρός στο σπίτι.

Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο, μαζί με τον μαιευτήρα της και την ομάδα του νοσοκομείου που την φρόντισε και έδειχνε να είναι στα καλύτερά της!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More