Η Ζ. Δούκα στην Τατιάνα: ”Ήμουν, είμαι κι ελπίζω να παραμείνω, ανήσυχο πνεύμα!”

Η Ζέτα Δούκα, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα αρχικά για το show στο οποίο συμμετέχει στο club Socialista. ”Είναι μια ιστορία αγάπης, που αναφέρεται σε μια παθιασμένη φιλία. Αυτή αργότερα, εξελίσσεται σ’ έναν μεγάλο έρωτα και καταλήγει σ’ έναν ακραίο χωρισμό”, είπε η ίδια.

Η Ζέτα στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα διατροφικών διαταραχών, αλλά σήμερα έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός κέντρου που λέγεται “ΑΝΑΣΑ”, σκοπός του οποίου είναι να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. ”Οι διαταραχές αυτές, όπως και κάθε ψυχική νόσος, προέρχονται από πολλούς παράγοντες. Τα αίτια είναι υπαρξιακά, οικογενειακά, κοινωνικά κ.α. Εγώ ήμουν, είμαι κι ελπίζω να παραμείνω, ανήσυχο πνεύμα. Ένας άνθρωπος που σκάλιζε τα πράγματα γύρω του, μέσα του, έξω του. Ήμουν ένα παιδί με πολύ ειδικές ανάγκες, όσον αφορά στο ενδιαφέρον και την αγάπη, που δυσκόλευε κάποιον να το καθοδηγήσει προς τα σωστά.”

Σχετικά με τη συμπεριφορά των γονέων είπε: ”Όλοι οι γονείς θέλουν να δώσουν τα καλύτερα στα παιδιά τους, αλλά δεν υπάρχει συνταγή μεγαλώματος. Η έννοια της αγάπης είναι πολύ σχετική γι’ αυτό και στο βωμό της γίνονται τα χειρότερα εγκλήματα. Δηλαδή, η αγάπη που θα δώσεις σ’ έναν άνθρωπο, είναι κάτι που ο άλλος, μπορεί να μην το πάρει έτσι όπως το δίνεις εσύ. Θέλει πολύ μαγκιά κι ανοιχτό μυαλό για να καταλάβεις τι χρειάζεται ο άλλος και ποια μορφή αγάπης ζητάει.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More