Πάολα: “Πάω άνετα να πετάξω μία μολότωφ, είμαι αντιδραστικό παιδί”

Επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή μέσα από μία πολύ δυνατή συνεργασία. Η Πάολα ξεκινάει αυτή την Παρασκευή με τον Σάκη Ρουβά στο Κέντρο Αθηνών και ανυπομονεί. Μαζί τους θα είναι και η Τάμτα αλλά και μία ομάδα νέων και ταλαντούχων καλλιτεχνών. Όλοι οι συντελεστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για να απογειώσουν τη διασκέδαση με ένα μουσικό υπερθέαμα που έχει γενικό τίτλο #Stardome.

Η Πάολα μίλησε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα αλλά και για πολλά ακόμα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Η τραγουδίστρια τόνισε πως αν μπορούσε θα καθόταν 2-3 χρόνια ακόμα εκτός ενεργού δράσης. Η απώλεια του πατέρα της ήταν κάτι που την στιγμάτισε και η επιστροφή της στη δουλειά ήθελε δύναμη.

Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει όμως και για την πολιτικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. “Δεν ψηφίζω. Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι από εμάς να πάω να ψηφίσω, μα εμείς κοιμόμαστε όρθιοι”, είπε.“Πάω όμως άνετα να πετάξω μία μολότωφ, είμαι αντιδραστικό παιδί”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της εξηγώντας πως δεν έχει πάει ποτέ για καφέ στη ζωή της γιατί είναι κάτι που δεν της ταιριάζει. “Είμαι του σπιτιού, είμαι καθαρίστρια, να μαγειρέψω, να καθαρίσω και να βάλω τον Χατζηχρήστο να βλέπω ταινία”, περιγράφει.

Tέλος, παρουσιάσε σε πρώτη μετάδοση το νέο της τραγούδι με τίτλο “Θυμός” που είναι μία συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Read More

And More