Τζένη Μπαλατσινού: Για water ski με τον Μάξιμο και οι εντυπωσιακές εικόνες από το νησί!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ήδη τις πρώτες διακοπές και έχει μαζί της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής της απόδρασής της στο Αιγαίο είναι ο γιος της, Μάξιμος. Οι δυο τους επιδόθηκαν σε εντυπωσιακές φιγούρες στο water ski και χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Τζένη αγαπάει τα θαλάσσια σπορ και δεν παραλείπει στις καλοκαιρινές της αποδράσεις να κάνει κάποιο τόσο για να διασκεδάσει όσο και για να γυμναστεί.


Εκτός όμως από την άσκηση φροντίζει και για την ξεκούρασή της αλλά και το άδειασμα του μυαλού τους κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν και την χαλαρώμουν. Ένα από αυτά είναι και η φωτογραφία. Η Τζένη λατρεύει να απαθανατίζει τις εικόνες που της κάνουν εντύπωση. Έχει πει άλλωστε πως όταν μεγαλώσει θέλει να κάνει μόνο αυτό, να ταξιδεύει και να φωτογραφίζει τα τοπία.

Φρόντισε, λοιόπν, να γεμίσει το καλοκαιρινό της album και με όμορφες εικόνες από την Αντίπαρο. Σε αυτές τις διακοπές είναι μαζί της και η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα στο Jenny Jenny, Αμαλία Κυπαρίσση!

Read More

And More