Η Σταματίνα θα κάτσει στον καναπέ του “Πρωινού ΑΝΤ1” ;

Πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα ακούγονται αυτή την εποχή σε σχέση με τα τηλεοπτικά “αστέρια” του Alter. Βλέπετε, ο δρόμος χωρίς γυρισμό που έχει πάρει το κανάλι – τουλάχστον για την ώρα όλα τα τηλε-φαινόμενα δυστυχώς αυτό δείχνουν – έχει αναγκάσει τους περισσότερους παρουσιαστές που μέχρι πρότινος ήταν μόνιμοι κάτοικοι Περιστερίου να έχουν αρχίσει δειλά – δειλά να ανοίγουν πανιά για άλλους τηλεοπτικούς προορισμούς, ελπίζοντας πως μετά απ ΄όλη αυτή την περιπέτεια, μόνο τα καλύτερα τους περιμένουν.

Ετσι, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά… Ενα από τα σενάρια αυτά ,λοιπόν, αφορά και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα εκείνα που θέλουν την νεαρή παρουσιάστρια να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου λίαν συντόμως να την δούμε να κάθεται στον καναπέ του “Πρωινού ΑΝΤ1”.

Η διοίκηση λέει του καναλιού του Αμαρουσίου στην προσπάθειά της να τονώσει το πρωινό της παρεάκι για να του δώσει μία παραπάνω ώθηση στους πίνακες τηλεθέασης, σκέφτεται πολύ σοβαρά να εντάξει στο πάνελ της εκπομπής ακόμα μία fresh, γυναικεία παρουσία. Και η γυναικεία παρουσία αυτή λέει, δεν είναι άλλη από εκείνη της Σταματίνας, με την οποία και οι άνθρωποι του καναλιού, έχουν πολύ καλή σχέση.

Το σενάριο αυτό ,λοιπόν, έφτασε και στις δικές μου κεραίες και έτσι είπα να δω για το αν η έλευση της Σταματίνας στον ΑΝΤ1 είναι μύθος ή εαν έχει όντως κάποια δόση αλήθειας.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού τον οποίο και εμπιστεύομαι καρα-τσεκαρισμένα, όχι δεν έχει τεθεί για την ώρα κανένα τέτοιο θέμα. Οχι, δεν έχει τεθεί κανένα θέμα έλευσης της Σταματίνας στον ΑΝΤ1. Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά :

“Η αλήθεια είναι πως το κανάλι όντως έχει πολύ καλές σχέσεις με την Σταματίνα, όντως είναι ένα πρόσωπο από εκείνα που πιστεύουμε πως έχουν τηλεοπτική δυναμική ,όμως, δεν υπάρχει καμία σκέψη για να έρθει αυτή την στιγμή που μιλάμε η Σταματίνα στο κανάλι. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχει γίνει μαζί της και καμία απολύτως συζήτηση…”, και έσπευσε να μου συμπληρώσει :

“Μάλιστα, έχω να σου πω, πως δεν τίθεται και κανένα απολύτως θέμα του να υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο στο “Πρωινό ΑΝΤ1″. Η πρωινή μας παρέα θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία έτσι ακριβώς όπως την βλέπετε. Μην περιμένετε να δείτε ούτε νέες αφίξεις, ούτε νέα πρόσωπα”.

Συμπέρασμα; Τα σενάρια που θέλουν τους Αντεννικούς να σκέφτονται να… επεκτείνουν την συνεργασία τους με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το “Dancing on ice” και σε άλλα τηλεοπτικά επίπεδα, για την ώρα είναι μύθος, όπως είναι μύθος και τα σενάρια που θέλουν νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο “Πρωινό ΑΝΤ1”.

Παρόλα αυτά, όντως η Σταματίνα είναι ένα… fresh πρόσωπο που αρέσει στους Αντεννικούς (γι ΄αυτό άλλωστε και το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε δεχτεί πρόσκληση για να περάσει από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του “Elatte”) και έτσι αν είναι να μας προκύψει μία νέα συνεργασία κι ένα νέο τηλε-συνοικέσιο, αυτό υποθέτω θα είναι το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε που θα σχεδιάζεται η επόμενη, τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1.

Read More

And More