Ρ. Αντωνίου: Φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της κριτή και μιλάει για τους Ιταλούς!

Η Ρία Αντωνίου που έχει αναστατώσει το κοινό του Ιταλικού show χορού οπού συμμετέχει φωτογραφήθηκε μαζί με τον σχεδιαστή και κρίτη της Γκιγιέρμο Μαριότο.
Το γνωστό μοντέλο φορώντας μερικές από τις επιτυχίες του Γκιγιέρμο Μαριότο μίλησε για το “Ballando con le Stelle” και για τους Ιταλούς στο περιοδικό “Hello!”.

Η Ρία έχει φανατικούς θαυμαστές που την θέλουν μέσα στο παιχνίδι και την ψηφίζουν κάθε εβδομάδα: “Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο “Ballando con le Stelle”. Στην άρχη αισθανόμουν λίγο μουδιασμένη που ήμουν εκεί αλλά σιγά σιγά αυτό το μούδιασμα έφυγε και εμφανίστηκε το μικρόβιο του ανταγωνισμού.”

Πιστεύει ότι θα τα καταφέρει;
“Δεν ξέρω, πόσο μακριά θα φτάσω αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό το σόου θα το θυμάμαι για πάντα”.
Στην ερώτηση αν οι Ιταλοί φλερτάρουν περισσότερο από τους Έλληνες απάντησε: “Ναι, φλερτάρουν περισσότερο θαυμάζουν το γυναικείο φύλο και αυτό είναι κάτι που επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία και πάντα με πολύ ευγενικό τρόπο”, είπε.

Σκέφτεται τον γάμο;
“Όχι, γιατί δεν είναι κάτι που είναι στα άμεσα σχέδια μου, ο γάμος και η οικογένεια ίσως έρθουν αργότερα ή νωρίτερα, θα δείξει.”

Ο Γκιγιέρμο Μαριότο είναι ο αγαπήμενος κρίτης της Ρίας και την στηρίζει πολύ. Ο ίδιος δήλωσε για τη διαγωνιζόμενη του: “Η χάρη, η αθωότητα και το σώμα της Ρίας έχουν κερδίσει το ιταλικό κοινό, με κάποιο τρόπο το πρόσωπό της θυμίζει στους Ιταλούς τη Μελίνα Μερκούρη”.

Read More

And More