ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Για ποιο λόγο το Mega πολιορκεί την ωραία Παναγιώτα Βλαντή ;

Αναμφισβήτητα είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα… Αναμφισβήτητα είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα παιδιά του Mega και αναμφισβήτητα όσες φορές κι αν έχει συνεργαστεί με το Μεγάλο Κανάλι, έχει καταφέρει να κερδίσει μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία.

Ο λόγος; Ο λόγος όπως ήδη θα έχετε καταλάβει για την γλυκιά και συγχρόνως …θανάσιμα γοητευτική (έτσι την χαρακτηρίζει το ισχυρό φύλλο…) Παναγιώτα Βλαντή !

Ναι, η Παναγιώτα έχει εισβάλλει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην τηλεοπτική ζωή μας και έχει καταφέρει να κερδίσει και την αγάπη μας ,αλλά και την σταθερή ψήφο …προτίμησής μας ! Αυτό ,λοιπόν, σκέφτηκαν και οι Megaλικοί και είπαν φέτος να το τολμήσουν και να κάνουν στη γνωστή ηθοποιό, μία ολίγον τι πιο …ιδιαίτερη πρόταση συνεργασίας !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες , η Παναγιώτα πολιορκείται απο το Mega, προκειμένου να τους πει το μεγάλο “ναι” και να είναι ένα απο τα πρόσωπα εκείνα που αυτό τον τηλεοπτικό χειμώνα θα πουν … “Just the two of us” ! Ναι, η Παναγιώτα δέχτηκε πρόταση – πρόσκληση απο τους υπευθύνους της οδού Μεσογείων, προκειμένου να συμμετάσχει στο πολυσυζητημένο σόου του Mega ! Αλλωστε, διαθέτει ακριβώς την …λάμψη που θέλουν να έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα !

Και επίσης μην ξεχνάτε πως η Παναγιώτα έχει στα χέρια της και ένα ακόμα πλεονέκτημα, που δεν έχει κανείς άλλος ! Εχει περάσει από αλεπάλληλα …φωνητικά δοκιμαστικά ,σαν … “Σιλβί” στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” και αν μη τι άλλο, μας έχει εντυπωσιάσει όλους !

Read More

And More