Πάμε για ψώνια; Αγόρασε τα σημαντικότερα trends με λιγότερο από 30 ευρώ…

Η επαναφορά στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντική και πολύ ωραία όταν εκπλήσσεσαι ευχάριστα! Έχεις κάνει ένα σωστό και ολοκληρωμένο φρεσκάρισμα του τί είναι στη μόδα για να φορέσεις, ξέρεις επίσης τι σου προτείνουν όλοι οι μεγάλοι οίκοι είσαι πανέτοιμη με λίγα λόγια να προσαρμόσεις και τα trends και τις τιμές ανάλογα με το στιλ και τη τσέπη σου.

Ολική επαναφορά λοιπόν από το όνειρο που λέγεται catwalks!

Το tlife.gr επειδή ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται γύρω του, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ότι είναι ακόμα καλοκαίρι(!) θέλει να σε προετοιμάσει για το τι θα σε περιμένει από το Σεπτέμβριο στα μαγαζιά αλλά παράλληλα δεν ξεχνάει να σου προτείνει να κάνεις και κάποιες έξυπνες αγορές στα πιο hot trends της σεζόν, στις πιο hot τιμές.

Σε προειδοποιώ πως ακολουθούν μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ που δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ!!

Από αριστερά: Fullah Sugah 6.50 ευρώ. Αccessorize 10.90 ευρώ και Οysho 13.00 ευρώ

Τα τρία βασικά trends της σεζόν που επιβάλεται να έχεις είναι οι λατρεμένες εσπαντρίγιες σε πολλά διαφορετικά έντονα χρώματα. Οι σαγιονάρες για την παραλία σε ζωηρά χρώματα και μονόχρωμα στράπλες μαγιό ώστε ο συνδυασμός τους να μην φέρει υπερβολικά αποτελέσματα.


Αchilleas Accessories 14.45 ευρώ

Ολόσωμη αέρινη φόρμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και σε βραδινή έξοδο μέσα στην πόλη. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη βραδινή σου βόλτα στο νησί συνδυασμένη με λεπτά και κομψά αξεσουάρ.


Αchilleas Accessories 17.45 ευρώ

Μην ξεχάσεις το καπέλο σου! Ανάλογα με το που θα πας διακοπές, εάν ο χώρος το επιτρέπει, επέλεξε να φορέσεις εντυπωσιακό μεγάλο καπέλο που παραπέμπει στην ατάκα της ελληνικής ταινίας… “Εϊ! πειρατή το τόπι!”

Βlanco 25.99 ευρώ

Φόρεμα μπλέ ηλεκτρίκ σε ίσια γραμμή που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές στιγμές μέσα στο καλοκαίρι. Φαντάσου να το φοράς από μία απλή βόλτα με τις φίλες σου μέχρι και στο πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού συνδυασμένο με χρυσά ή καφέ αξεσουάρ.

Η&Μ 29.95 ευρώ

Πουά σορτσάκι σε αέρινο ύφασμα και έντονη απόχρωση. Συνδυασμένο με ένα απλό t-shirt, χρυσά σανδάλια και αξεσουάρ δημιουργεί αυτόματα ένα απόλυτα summer chic look.

Αldo Shoes 27.30 ευρώ

Χρυσά σανδάλια που μπορούν να φορεθούν με όλα σου τα σύνολα και να σε βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.


Toi Moi 17.15 ευρώ

Φουλάρι σε έντονα χρώματα που μπορεί να φορεθέι από το λαιμό μέχρι και ως τουρμπάνι στο κεφάλι συνδυασμένο με απαλές αποχρώσεις σε ρούχα.


Μango 22.95 ευρώ

Γυαλιά ηλίου που μπορούν να φορεθούν τη σεζόν αυτή και να πεταχτούν μετά τη λήξη της χωρίς να αφήσουν καμία στεναχώρια. Αν και δεν υποστηρίζω την αγορά γυαλιών ηλίου, με μη αληθινούς φακούς, σου προτείνω, εάν απλά έχεις διάθεση να κάνεις την πλάκα σου, να πάρεις πολλά trendy ζευγάρια δημιουργώντας ένα πιο fun στιλ στη παραλία.


Ζara 25.99 ευρώ

Πέδιλα
με ξύλινο τακούνι και δέρμα που μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα. Οι φυσικές αποχρώσεις σε παπούτσια τείνουν να κάνουν το πόδι να φαίνεται μακρύτερο.

Τα μαγαζιά σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι κομψή, επίκαιρα ντυμένη, να ανανεώνεις συχνά το στιλ σου με πολύ μικρό μπάτζετ. Είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη πως το στιλ είναι ανεξάρτητο τιμής!

Read More

And More