Η Σάσα Σταμάτη τα είπε… “Ολα” στον Θέμο για την φυγή της από το “Πρωινό Μou” !

Με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο της και με απόλυτη ειλικρίνεια, η Σάσα Σταμάτη, μίλησε χθες το βράδυ στον Θέμο Αναστασιάδη για “Ολα” και φυσικά για την αποπομπή της από την πρωινή ψυχαγωγική εκομπή του Mega.

Η δημοσιογράφος μίλησε έξω απο τα δόντια για τους λόγους που την οδήγησαν στην έξοδο του “Πρωινού Mou”, ενώ αποκάλυψε πως τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, στάθηκαν στο πλάι της, δεν ήταν εκείνοι που εισηγήθηκαν την απόλυσή της, ενώ έκαναν και προσπάθειες για να ανακληθεί η απόλυσή της, οι οποίες ,όμως, δεν εισακούστηκαν…

Η συζήτηση ξεκίνησε με χιούμορ και με τον Θέμο να πειράζει την Σάσα…

“Τι να κάνουμε Θέμο μου, συμβαίνουν και αυτά… Μην τρελαθούμε ,όμως, δεν πενθεί και ολόκληρη η ελληνική τηλεόραση για την απόλυσή μου…”, είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ όταν ο Θέμος προσπάθησε κατά κάποιο τρόπο να παρομοιάσει την δική της κατάσταση με την δύσκολη κατάσταση που βίωσαν φέτος οι εργαζόμενοι του Alter, εκείνη του απάντησε :

“Δεν συγκρίνεται αυτό που συνέβη σε μένα με αυτό που συνέβη φέτος στους ανθρώπους του Alter. Εγώ μπορεί να απολύθηκα, πληρώθηκα ,όμως, κανονικά…”, του ανταπάντησε η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε :

“Δεν έχω σκοπό να μιλήσω για όλο αυτό που συνέβη, γιατί τόσος κόσμος χάνει καθημερινά την δουλειά του, εγώ είμαι το θέμα τώρα ; Πάντως, δεν με πέταξαν όπως λες, απλά μία παρεξήγηση έγινε… Κάναμε μία πλάκα πριν βγούμε στον αέρα για το γκέι παρέιντ και την παρέλαση και εγώ την συνέχισα την πλάκα αυτή και στον αέρα κατά την διάρκεια της στήλης των gossip, θέλοντας να πειράξω τον αρχισυντάκτη της εκπομπής τον Γιάννη Καφάτο και εκείνος παρεξηγήθηκε. Ομως, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλω και να τον θίξω. Ισως η πλάκα που έκανα να ήταν όντως χοντρή και να παρεξηγήθηκε…” δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για να καταλήξει :

“Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μιλούσα σοβαρά. Δεν ήθελα να τον θίξω, ούτε είχα και πιο πριν κανένα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα, η ανακοίνωση της απόλυσής μου, μου έγινε πριν φτάσει καν στο τέλος της η εκπομπή εκείνης της ημέρας και μου το ανακοίνωσε ο παραγωγός της εκπομπής. Οπως και να ΄χει ,όμως, άλλο κάνω πλάκα, άλλο απολύω έναν άνθρωπο. Οσο δε για την Φαίη και τον Γιώργο, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα σε εκείνους το οφείλω, προσπάθησαν οι άνθρωποι να κάνουν κάποιες κινήσεις παρασκηνιακά, δεν έγινε τίποτα και όλα καλά…”

Και επειδή ακούστηκαν και ειπώθηκαν διάφορα σε σχέση με την συμπεριφορά της Σάσας όλο το χειμώνα στο “Πρωινό Μou” και ότι το κανάλι ήταν έξαλλο μαζί της, η δημοσιογράφος διευκρίνησε πως κατα την διάρκεια του χειμώνα δεν της είχε γίνει καμία, μα καμία παρατήρηση από τα ανώτερα τηλεοπτικά… κλιμάκια του Mega.

Τέλος, η Σάσα Σταμάτη ευχαρίστησε το Mega γιατί όπως είπε το κανάλι αυτό ήταν το πρώτο κανάλι που την πίστεψε και ολοκλήρωσε αυτή την μίνι… εξομολόγηση, λέγοντας πως θέλει να πιστεύει πως ότι έγινε, έγινε πάνω στα νεύρα !

Τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

Read More

And More