Τα 4 trends πως αξίζει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές και τα 4 που πρέπει να αφήσεις πίσω σου…

Καλοκαιράκι, ελευθερία και διάθεση για χαλάρωση. Ακόμη και στο ντύσιμό σου χαλαρώνεις. Είναι άλλωστε η εποχή που η μόδα και η διάθεση για στιλιζαρισμένες εμφανίσεις μας αποχαιρετά και τη θέση των μοδάτων looks πέρνουν τα άνετα και δροσερά ρούχα.

Η ώρα για διακοπές έφτασε και σίγουρα οι ετοιμασίες αυτής της εξόρμησης είναι αγχωτικές αφού όλο και κάποιον …καλλωπισμό θα κάνεις, όλο και κάποια αγορά, όλο και μία mini υστερία της τελευταίας στιγμής θα διαπεράσει το κορμί σου.

Κι επειδή είναι καλό να οργανώνεις τα πάντα ώστε να αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις του τύπου “ξέχασα να πάρω το αγαπημένο μου σορτσάκι” αλλά και τα υπέρβαρα μπαγάζια θέλω να ξεκαθαρίσεις πανεύκολα ποια trends αξίζει να πάρεις μαζί σου και ποιά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλήσεις μαζί.

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ :

1. Ψηλόμεσα


Prada
Πες το μεγάλο ναι σε όλα τα ψηλόμεσα! Ναι στα ψηλόμεσα σορτσάκια. Ναι στις ψηλόμεσες φούστες. Και μεγάλο ναι, στις ψηλόμεσες παντελόνες. Είναι, θα τολμήσω να πω ένα από τα βασικότερα trends που αξίζει φέτος να έχουν τα ρούχα σου αφού είναι άνετα κολακευτικά και σαφέστατα δείχνουν πως ξέρεις καλά τις τάσεις της εποχής.


2. Παστέλ


Diane von Furstenberg
Τα γλυκά αυτά χρώματα δεν υπάρχει λόγος να τα αφήσεις πίσω. Πάρε μαζί σου τα baby colours που έχεις στην ντουλάπα σου. Θα αναδείξουν το μαυρισμένο σου κορμί και θα δώσουν μια πολύ κοριτσίστικη νότα στις νύχτες σου -που σαφώς τη χρειάζεσαι, ε;

3. 60s

Blumarine
Τα φορέματα και οι φούστες στο ύφος της δεκαετίας του ’60 αξίζει φέτος να ντύσουν τις νυχτερινές βόλτες σου στα σοκάκια. Είναι θηλυκά, είναι ανάλαφρα και δίνουν στιλ χωρίς να κάνεις την οποιαδήποτε προσπάθεια.

4. Λευκό

Yudashkin
Είναι το διαχρονικότερο, είναι το χρώμα του καλοκαιριού, το χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμά σου και τη διάθεσή σου. Ταιριάζει με όλα και φυσικά δεν γίνεται να φύγεις χωρίς να το έχεις πάρει μαζί σου. Είναι συνώνυμο των διακοπών!

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ:

1. Pencil

Δεν υπάρχει λόγος να βρεθείς στο νησί και να φοράς pencil στενές φούστες και φορέματα που θα σε ζορίσουν. Άσε που απαιτούν να τα συνδυάσεις με ψηλά παπούτσια αφού αν τα φορέσεις με φλατ οι πόντοι στην περιφέρειά σου αυξάνονται. Που να τρέχεις τώρα; Στις διακοπές δεν χωράει η αυστηρότητα.

2. Stilettos

Bottega Veneta
Σίγουρα είναι chic. Σίγουρα είναι sexy. Σίγουρα είναι της μόδας. Eίναι όμως και πλέον ακατάλληλα για οποιαδήποτε βόλτα σε οποιοδήποτε καλοκαιρινό προορισμό και νομίζω πως κι ο Manolo Blahnik θα συμφωνούσε μαζί μου αν έβλεπε που σκοπεύεις να περπατήσεις.
(Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που δεν αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνά τους, παρ’ τα μαζί σου, έτσι για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Μην τα φορέσεις όμως, ναι;)

3. Δερμάτινα

Celine
Τα δερμάτινα είναι φανερό πως δεν υπάρχει λόγος να έρθουν μαζί σου διακοπές. Άφησε οτιδήποτε δερμάτινο πίσω ακόμη και τις τσάντες σου και επέλεξε υφάνσεις πιο ανάλαφρες και cool. Fashion statement ναι, αλλά περιττό για τα ελληνικά νησιά.

4. Glam

Paco Rabanne
Aν θέλεις να δώσεις glamorous πινελιές κάν’ το με χρυσά βραχιόλια και αξεσουάρ. Μην πάρεις μαζί σου φορέματα, φούστες που παραπέμουν σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν -είναι υπερβολή. Σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη αλλά το να σε κοιτάνε όλοι δεν είναι πάντα και καλό. Κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με τον σωστό τρόπο!

Read More

And More