Φούστες: Αυτά είναι τα σχέδια που θα έβαζε μία fashion expert στην ντουλάπα σου τώρα!

Tην άνοιξη οι φούστες κερδίζουν έδαφος και γίνονται ξανά κομμάτι του καθημερινού στιλ. Οι φετινές τάσεις στις φούστες για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 είναι ,σοφιστικέ, σέξι, λαμπερές και αποτελούν το κομμάτι με το οποίο θα κάνεις statement εμφανίσεις! Super mini, με βολάν, διάφανες, με φτερά suede cargo ή  με 90s style, οι φούστες τις άνοιξης είναι αρκετές και σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο skirt trend για την σεζόν που ξεκίνησε!

Διάφανη

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carven (@carven)

Μετά από αρκετές σεζόν με διάφανα φορέματα και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τα εσώρουχα, η διάφανη φούστα παίρνει ρεβάνς αυτή την άνοιξη και γίνεται το απόλυτο trend. Σε ladylike σχέδιο κάτω από σακάκια ή καμπαρντίνες τα catwalk μας έκαναν ξεκάθαρο ότι φέτος οι φούστες μας θα είναι διάφανες και δεν θα τις φοράμε μόνο για βραδινή έξοδο!  

Βολάν

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Όλες οι μοντέρνες εκδοχές της φούστας με βολάν  έχουην ένα κοινό: είναι χαριτωμένες ευέλικτες και φοριούνται ήδη απο τα it girsl από το πρώι μέχρι το βράδυ.

Suede

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Μετά το suede jacket του Bob Dylan αυτό το ιδιαίτερο δέρμα κάνει take over και τις φούστες δίνοντας αμέσως μία elite αίσθηση στην εμφάνιση μας.

Φτερά

Tove/Picture by: / SplashNews.com

Από τα trend που ξεφεύγουν σε φαντασία αλλά αποτελούν και έμπνευση για μία ξεχωριστή εμφάνιση. Φτερά σε φούστες που σίγουρα δεν είναι το πιο ευκολοφόρετο αλλά αν το επιλέξεις θα μείνεις αξέχαστη.

Μπλε

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

Το χρώμα που κυριαρχεί ήδη στο street style δεν θα έλειπε από τις φούστες κα ο οίκος Gucci το έκανε σαφές στο τελευταίο του runway.

Κρόσσια

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Η Miuchia Prada συνδύασε μία φούστα με κρόσσια μαζί με ένα cargo jacket και έδωσε την «εντολη» για τα 2 μεγαλύτερα trend της σεζόν. Αυτή η φούστα φοριέται με ένα πιο casual top και slingbacks σε daily styling κάνοντας το extreme style της ευέλικτο.

90s

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 16Arlington (@16arlington)

Aπλές γραμμές βασικά χρώματα midi μήκος είναι τα βασικά αυτής της φούστα και αν θες να την απογειώσεις συνδάυσε την με strapless top!

Tennis

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Η tenniscore τάση κατακλύζει το κόκκινο χαλί με την Ζendaya και το street style με τις μικροσκοπικές pleated φούστες να γίνονται οι αγαπημένες των fashionistas και αυτή την σεζόν.

Cargo

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dries Van Noten (@driesvannoten)

Άνετη, πρακτική και στιλάτη η cargo φούστα αντικαθιστά το παντελόνι του ίδου ύφους και γίνεται το must κομμάτι για urban style.

Read More

And More