Πώς να τον κάνεις να ζηλέψει! 5 έξυπνοι και απλοί τρόποι… ;)

Δεν κατάλαβα μόνο αυτοί θα μας κάνουν να ζηλεύουμε; Εμείς δεν μπορούμε δηλαδή; Καλά και φυσικά μπορούμε, κι όταν το κάνουμε, έχει μεγάλη επιτυχία! Ξεχνάω εγώ που την τελευταία φορά που έκανα πρώην μου να ζηλέψει έβγαζε καπνούς από τη μύτη; Καλέ είχε τρελαθεί σου λέω… Ποιος είναι αυτός και γιατί τόσα σούξου μούξου, και σαν πολύ με τις φίλες σου δεν βγαίνεις τελευταία; Αχ… το αίμα μου πίσω είχα πάρει για τότε που τον είχα δει με τον κολλητό του και δύο άσχετες, δήθεν φίλες τους.

Όπως κατάλαβες τρόποι για να ζηλέψει, υπάρχουν άπειροι. Το θέμα είναι να το κάνεις με στιλ και διακριτικότητα για να μην καταλάβει ότι το κάνεις εσκεμμένα. Η επιτυχία κρύβεται στη σωστή δοσολογία. Επίσης έχε υπόψην σου ότι μερικοί άντρες δεν ζηλεύουν τόσο εύκολα (ή τουλάχιστον το κρύβουν καλά), οπότε εκεί μπορεί να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου. Η εμπειρία μου όμως, έχει δείξει πως λίγο πολύ, όλοι οι άντρες ζηλεύουν κι αν ακολουθήσεις και τα παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…
Μερικές γυναίκες έχουν φυσικό ταλέντο σε αυτό. Κάποιες άλλες χρειάζεται να προσπαθήσουν. Όλες όμως έχουμε φτάσει έστω και μία φορά στο σημείο να θέλουμε να κάνουμε τον σύντροφό μας ή τον τύπο που μας απέρριψε ή τον τύπο που μας αγνοεί και το παίζει βαρύς, να ζηλέψει.

1. Γράψ’ τον!
Η μέθοδος-γραμματόσημο είναι η καλύτερη. Το “όσο πιο πολύ το φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάει” ισχύει αποδεδειγμένα. Παίξτο αδιάφορη λοιπόν. Σου τηλεφωνεί; Μην απαντάς. Ή σήκωσέ το και πες του ότι θα τον πάρεις σε πέντε λεπτά εσύ. Σου στέλνει μηνύματα; Απάντησε μετά από πολλή ώρα. Και λακωνικά.
– Πού είσαι και κάνεις τόση ώρα να απαντήσεις;
– Έξω.
– Πού και με ποιους;
– Ε με κάτι παιδιά, δεν τα ξέρεις…


2. Μίλα για άλλους άντρες

Με προσοχή και χωρίς να προδοθείς ότι το κάνεις επίτηδες, πέτα που και που κάποιον πρώην ή κάποιον που σε φλερτάρει. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξ’ του ότι σε διεκδικούν πολλοί. Δεν φαντάζεσαι πόσο τρελαίνει και αλλάζει τους άντρες ο ανταγωνισμός! Προσοχή όμως και πάλι, μην το κάνεις συνέχεια γιατί θα το καταλάβει και δεν θα πιαστεί σαν δόλωμα στο αγκίστρι σου.


3. Συμπεριφέρσου σαν να μη σε νοιάζει

Ξέχνα τα μηνυματάκια και τα τηλεφωνάκια, γιατί πολύ απλά έτσι του δείχνεις ότι σε νοιάζει πολύ. Πέτα το μπαλάκι της επικοινωνίας στα χέρια του. Θέλει να μιλήσετε; Θέλει να ακούσει τη φωνούλα σου; Ας πάρει αυτός. Η σωστή στρατηγική όμως είναι όταν αυτός σε προσεγγίζει, εσύ να μην είσαι πολύ διαχυτική αλλά ούτε και πολύ ψυχρή. Παίξτο cool όταν μιλάτε ή όταν βρίσκεστε από κοντά, και κράτα ένα μυστήριο γύρω από τη ζωή σου.


4. Παίξτο απασχολημένη

Αποφάσισε ο κύριος μετά από μέρες να σου προτείνει να βρεθείτε και περιμένει να είσαι απίκο. Να τρέξεις με το μπουρνούζι και τα μπικουτί που λέει ο λόγος, για να τον δεις. Ε όχι! Έχω κανονίσει να βγω απόψε και αύριο και μεθαύριο… Και μην τυχόν και του πεις τι έχεις κανονίσει και με ποιον! Άστον να φαντάζεται ερωτικά ραντεβού. Να δεις που θα επιμείνει για μέρες μέχρι να δεχτείς την πρότασή του.

5. Να είσαι πάντα λαμπερή και σέξι
All-time-classic επιτυχημένη μέθοδος. Εμείς οι γυναίκες κυρίως εκεί βασιζόμαστε όταν θέλουμε να ξετρελάνουμε κάποιον: στην εμφάνισή μας. Ντύσου σέξι, περιποιήσου τα μαλλιά σου και κάνε το καλύτερο μακιγιάζ που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σου. Πήγαινε στα μαγαζιά που συχνάζει για να σε δει έτσι εντυπωσιακή και λαμπερή και να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που σε απέρριψε ή σε αγνόησε. Επίσης αν είσαι τόσο σέξι πάντα, να ξέρεις πως δεν θα έχεις τραβήξει μόνο την προσοχή εκείνου, αλλά και πολλών άλλων θαυμαστών σου! Όταν μας βλέπουν ωραίες, χαρούμενες, δυναμικές, με αυτοπεποίθηση, κάτι παθαίνουν και γοητεύονται πολύ. Οπότε δοκίμασε και αυτό!

Κατάλαβες πως το να τον κάνεις να ζηλέψει είναι απλή υπόθεση, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Το όπλο σου είναι το μυαλό σου. Χρησιμοποίησέ το σωστά και να είσαι σίγουρη πως θα πετύχεις το σκοπό σου! Γιατί μερικές φορές το να γαργαλάς τη ζήλια του κάνει καλό. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις και έχουμε δράματα. Ναι; 😉

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτό θα κάνω και γω … επλίζω να έχει επιτυχεία :))

  2. Χμμ… Ναι. Το ότι ο άλλος μπορεί να πληγωθεί ή να μη σε πάρει στα σοβαρά, το σκεφτήκαμε ως ενδεχόμενο;; Δηλαδή αν αυτός υπονοούσε ότι βλέπει ή βγαίνει με άλλες, εμείς πώς θα το παίρναμε; Νομίζω ότι η μέθοδος του να είσαι (ή έστω να κάνεις την) απασχολημένη και να είσαι σε καλή φόρμα, δηλαδή να ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ είναι πιο ασφαλής.

  3. Πρέπει ν τον κάνω κ γω γτ Μ κάνει αυτός συνέχεια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More