Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει θετικά, αποκτάς μεγάλη αυτοπεποίθηση και βάζεις έτσι τα πράγματα στη ζωή σου σε μια τάξη. Φρόντισε να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίαζες.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται και η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή. Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, ώστε καταφέρνετε να λύνετε από κοινού και αποτελεσματικά κάθε προβληματική κατάσταση. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεσαι στο σπίτι σου και δέξου μια πρόταση για έξοδο που θα δεχτείς σήμερα από φιλικά άτομα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις, καθώς ένα άτομο που θα γνωρίσεις θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου με την άκρως γοητευτική του αύρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί μια ιδιαίτερα ενοχλητική στασιμότητα και πρέπει να δράσεις άμεσα για να το αλλάξεις αυτό. Εκμεταλλεύσου αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος, που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου αλλά και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες και να κινείσαι πάντα μα γνώμονα τη λογική. Τα οικονομικά σου είναι μεν σε καλή φάση, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, διότι θα είναι εύκολο να ξαναχάσεις τον έλεγχο.

Ταύρος
Έχεις χαράξει σωστή πορεία και αν συνεχίσεις έτσι θα φτάσεις αναμφίβολα στην επιτυχία. Όμως, ο ανταγωνισμός στην εποχή μας είναι μεγάλος και πολλά άτομα που προσποιούνται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, στην πραγματικότητα προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες. Μην αφήνεις λοιπόν χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει στα σχέδιά σου και να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Υδροχόο και να ευνοεί ζητήματα ερωτικού χαρακτήρα, θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να κάνετε μαζί πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Φτάνει μόνο να αφήσεις καθημερινά ζητήματα, που σε αγχώνουν, στη άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, απελευθερώσου και γίνε πιο ανοιχτός σε φλερτ. Θα δεις ότι αμέσως θα γίνεις πιο ελκυστικός και θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα έχεις καταφέρει μια χαρά και οι φιλοδοξίες σου αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Τυχόν συνεργασίες ή συμφωνίες απαιτούν πολλή προσοχή και διεξοδική ανάλυση, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι πιστεύεις. Μην αγχώνεσαι τόσο λοιπόν και φτιάξε ένα πλάνο, προκειμένου να ξέρεις ανά πάσα στιγμή σε τι σημείο είσαι.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς ζητήματα, κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα, θα σε προβληματίσουν πολύ. Ειδικότερα διαφωνίες και εντάσεις, θα σε δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος, για να μην περιπλέξεις τα πράγματα και βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το να κρύβεσαι ή να λες ψέματα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα έχεις αποστασιοποιηθεί από τον σύντροφό σου και τον έχεις παραμελήσει, κυρίως λόγω ανασφαλειών που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Συζήτησε μαζί του, ώστε να βεβαιωθείς ότι όλα είναι καλά βγάλε στην επιφάνεια την ευχάριστη και τρυφερή πλευρά του εαυτού σου, για να τον ξανακερδίσεις. Αν από την άλλη παλεύεις να απαλλαγείς από την μοναξιά σου, σταμάτα να πιέζεις τις καταστάσεις, γιατί κακό στον εαυτό σου κάνεις. Βγες έξω και διασκέδασε με φιλικά άτομα και αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου διανύουν μια καλή και δημιουργική περίοδο, οπότε μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, θέτοντας πιο υψηλούς στόχους αυτή τη φορά. Με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να βοηθάει την επικοινωνία και συνεργασία με τους συναδέλφους σου, μπορείς να πετύχεις ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου είναι επίσης σε καλή φάση, γεγονός που σε ανακουφίζει πολύ.

Καρκίνος
Αυτή η Παρασκευή με την Σελήνη από τον Υδροχόο να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές, τόλμησε να πάρεις ρίσκα και να ανατρέψεις τα δεδομένα υπέρ σου. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις πολύ τον εαυτό σου, αλλά στο τέλος θα ωφεληθείς από αυτό στο έπακρο.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να μην αναλώνεσαι σε μικροπράγματα, καταλήγοντας να φθείρεις ο ίδιος τη σχέση σου. Επικεντρώσου στα θετικά και πέρασε μια όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω με φίλους ώστε να χαλαρώσεις. Κατόπιν κάτσε και σκέψου τι είναι αυτό που ψάχνεις και κυνήγησέ το με θάρρος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν να είναι τακτοποιημένα και τίποτα δε σε αγχώνει. Ευκαιρία λοιπόν να θέσεις νέους στόχους και να τους πετύχεις ακολουθώντας την ίδια αποτελεσματική τακτική με πριν. Τα οικονομικά σου θα πιεστούν, λόγω κάποιων απρόοπτων εξόδων που προκύπτουν, αλλά όλα θα είναι προσωρινά.

Λέων
Το διάστημα που πέρασε πιέστηκες πολύ για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις και τώρα δεν έχεις αντοχές και καθαρό μυαλό να συνεχίσεις. Κάνε τα αδύνατα δυνατά για να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Φρόντισε στο εξής να μην ξαναπεράσεις τα όρια αντοχής σου και να μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια οικείων προσώπων.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου διάθεση σήμερα είναι αυξημένη και με τη φαντασία που διαθέτεις μπαίνεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες με τον σύντροφό σου, που θα αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση σου. Κι εσύ που είσαι μόνος όμως, η σεξουαλικότητά σου είναι ασυγκράτητη και λίγοι θα καταφέρουν να σου αντισταθούν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σε απορροφά εντελώς και δε σου μένει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Βάλε κάποια όρια, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πίεση. Τα οικονομικά σου σύντομα θα σταματήσουν να σε απασχολούν, αλλά μην επαναπαυθείς και κάνεις περιττά έξοδα.

Παρθένος
Σήμερα ο συναισθηματισμός σου θα είναι τόσο έντονος, που ίσως παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεξέλεγκτο, οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες θα σε κυριεύσουν και θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να αποφύγεις λάθη.

Αισθηματικές
Η ημέρα με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο αναμένεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τα προσωπικά σου ζητήματα. Εκμεταλλεύσου το αυτό στον μέγιστο βαθμό και πέρασε όσο πιο καλά μπορείς με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου σήμερα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων και αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απαιτείται σκληρή δουλειά για να φτάσεις στον στόχο σου, αλλά πλέον έχεις την απαραίτητη πείρα και δύναμη να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται δραστικές αλλαγές, με άμεσο περιορισμό των εξόδων και εντατική οργάνωση.

Ζυγός
Ορισμένες προβληματικές καταστάσεις θα σε δυσκολέψουν σήμερα, αλλά με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις. Επίσης, η Σελήνη που θα κινείται στον Υδροχόο θα σταθεί αρωγός σου σε αυτή την προσπάθεια.

Αισθηματικές
Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να σχεδιάσεις κάτι όμορφο και ρομαντικό για τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, η ανανεωμένη σου αύρα σήμερα θα καταπλήξει τα πλήθη και καλά θα κάνεις να το απολαύσεις στο έπακρο.

Επαγγελματικές
Έχεις καταφέρει κατόπιν σκληρής δουλειάς να φέρεις τα επαγγελματικά σου στο επιθυμητό επίπεδο και δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει. Ανενόχλητος λοιπόν από εμπόδια, τόλμησε να προχωρήσεις στην υλοποίηση υψηλών στόχων σου, που καιρό τώρα φοβόσουν. Στα οικονομικά σου μην επιχειρήσεις να κλείσεις συμφωνίες και δώσε προτεραιότητα στην τακτοποίηση υποχρεώσεων που εκκρεμούν.

Σκορπιός
Οι συνθήκες σήμερα είναι ιδανικές για ενδοσκόπηση, ενώ θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ανανέωσε την εμφάνισή σου και φρόντισε την υγεία σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη, ώστε να ηρεμήσεις και κυρίως να αναζωογονηθείς.

Αισθηματικές
Τον τελευταίο καιρό ο σύντροφό σου σου κάνει διαρκώς παράπονα ότι τον παραμελείς, αλλά αν το σκεφτείς καλά έχει δίκιο. Βρες πάθη θυσία ελεύθερο χρόνο να κάνεις πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά και συζήτησε όμορφα μαζί του, για να τον βοηθήσεις να ηρεμήσει. Καλό θα ήταν να είσαι ήρεμος και να μετράς τα λόγια σου, για να μην πεις πράγματα που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Αν σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, σήμερα ετοιμάσου να απαλλαγείς από αυτήν, καθώς η γνωριμία με έναν από τους πολλούς που θα σε πλησιάσουν, θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, αν φροντίσεις να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος. Έτσι, θα σχεδιάσεις ήρεμος τις επόμενες κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι πολύ μπλοκαρισμένα, οπότε φρόντισε να είσαι εγκρατείς, γιατί επιπλέον έξοδα θα σε ζορίσουν περισσότερο.

Τοξότης
Με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Υδροχόο, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η στάση σου απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις είναι ιδιαίτερα θετική. Αυτό σε βοηθάει, ώστε ό, τι βάλεις στο μυαλό σου, να το πετύχεις με ευκολία.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν ήρεμα και αρμονικά. Συνεννοείσαι άψογα με τον σύντροφό σου και στηρίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε δυσκολία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα σου ζητηθεί να υπογράψεις κάποιες συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός. Επίσης, απαραίτητος είναι ο σχεδιασμός ενός πλάνου, ώστε να νιώθεις πιο ασφαλής. Στα οικονομικά σου υπήρξες επιπόλαιος και ιδιαίτερα επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες, γεγονός που σε οδήγησε σε αδιέξοδο. Κάνε ό, τι μπορείς για να επανορθώσεις και να επαναφέρεις τις ισορροπίες που θα σε ηρεμήσουν.

Αιγόκερως
Η ανατρεπτική σου διάθεση σήμερα θα σε οδηγήσει σε απαραίτητες αλλαγές για τη βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα γίνονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες. Μη βιάζεσαι λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Το κλίμα σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να τακτοποιήσεις τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και να αναβαθμίσεις τη σχέση σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα ειλικρινής στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξέρει κι εκείνος που ακριβώς βρίσκεστε. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, ένα νέο άτομο που θα γνωρίσεις, θα γεμίσει τη ζωή σου με χρώμα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου θα χρειαστεί να εισαι απόλυτα προσγειωμένος και να ζυγίσεις καλά κάθε σου απόφαση και κίνηση. Μην κινείσαι βιαστικά, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και έπειτα κρίνε πως πρέπει να κινηθείς. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη υπευθυνότητα και πειθαρχεία, προκειμένου να ορθοποδήσεις.

Υδροχόος
Η σημερινή Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να προχωρήσεις στην δρομολόγηση νέων σχεδίων, απαλλαγμένος από ανασφάλειες και δισταγμούς. Φρόντισε να παραμένεις θετικός σε κάθε προβληματική κατάσταση που μπορεί να προκύψει και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές
Σήμερα φόρεσε την καλή σου διάθεση και κάνε ό, τι μπορείς για να περάσεις τέλεια με το σύντροφό σου. Άσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου, να βγει στην επιφάνεια και θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η σημερινή σου τονωμένη αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει πολλά άτομα, που θα σου εκφράσουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και πέρασε αξέχαστα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η επικοινωνία σου και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου είναι άψογη και με τη βοήθειά τους υλοποιείς επιτυχώς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τακτοποιήσεις κάθε οφειλή που σε άγχωνε.

Ιχθείς
Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας, ενώ φαίνεται να είσαι απογοητευμένος από πολλά πράγματα. Το πρόβλημα όμως είναι στην φαντασία σου, αφού άδικα πιστεύεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα. Φρόντισε λοιπόν να συνέλθεις και να ηρεμήσεις, ώστε να βλέπεις πιο σωστά και αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου βρίσκονται στα καλύτερά τους. Η σχέση σου είναι σωστή και αρμονική, ενώ φαίνεται να παίρνεις μέσα από αυτήν ό, τι ζητούσες. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη μένεις άπραγος. Βγες έξω και τόλμησε να διεκδικήσεις αυτά που θες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα καταφέρεις να δείξεις σε όλους τις ικανότητες και τη δύναμη που ξέρεις ότι έχεις, μόνο όταν πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου και υπερασπιστείς δυναμικά τις ιδέες σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις υπερβολές και βιασύνες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, αποφεύγοντας νέα ανοίγματα και αχρείαστες αγορές.

Read More

And More