Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα τα πράγματα στη ζωή σου αναμένεται να πάρουν άλλη τροπή, άκρως θετική και από εκεί που δεν το περίμενες, θα χαρείς πάρα πολύ. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, γιατί ίσως έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Είναι κρίμα λοιπόν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές σου, οπότε μελέτησε καλά τις σκέψεις σου πριν ενεργήσεις.

Αισθηματικές
Είσαι αρκετά εκνευρισμένος το τελευταίο διάστημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην ψάχνεις αφορμές να ξεσπάς στον σύντροφό σου που δε φταίει σε τίποτα. Άλλαξε στάση και συμπεριφορά, γιατί αν είσαι εσύ θετικός και ευχάριστος, τότε και τα προβλήματά σου θα τακτοποιούνται πιο εύκολα. Αν βέβαια δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, φρόντισε να μην είσαι τόσο κλειστός. Απελευθερώσου και βγάλε στην επιφάνεια τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου. Θα δεις ότι ελάχιστοι θα μπορέσουν να σου αντισταθούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος που δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις του στόχους σου. Τακτοποίησε όλα σου τα ζητήματα για να ανακουφιστείς και να συνεχίσεις πιο δυναμικά. Τα οικονομικά σου δείχνουν να είναι αρκετά καλύτερα και αν οργανωθείς περισσότερο θα βρεις τις ισορροπίες σου.

Ταύρος
Η σημερινή σου επαναστατική διάθεση σε βοηθάει να κάνεις εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωή σου, ώστε να είσαι πιο ικανοποιημένος. Τολμάς να απαλλαγείς από οτιδήποτε δε σου αρέσει, χωρίς να φοβάσαι τίποτα. Στο τέλος να είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις και θα δικαιωθείς για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές
Έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στη σχέση σου και αν το σκεφτείς καλύτερα η ευθύνη είναι κυρίως δική σου. Κάνε λοιπόν ό, τι περνάει από το χέρι σου για να επανορθώσεις και να φτιάξεις τη σχέση σου όπως θες. Όλα αυτά βέβαια σε συνεργασία με τον σύντροφό σου, που ξέρεις ότι πάντα σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, πάρε τη ζωή σου στα χέρα σου και μη περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα. Δραστηριοποιήσου και κυνήγησε αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ θα έρθουν στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις, που θα φέρουν τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Και στα οικονομικά σου όμως θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, ενώ μπορεί να ανακάμψεις πλήρως αν κάνεις λίγη υπομονή και ακολουθείς σωστό πρόγραμμα.

Δίδυμοι
Μην φοβάσαι να διεκδικείς πράγματα που ξέρεις ότι θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο και μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θες και αξίζεις. Το σύνολο των πλανητών σήμερα, σε επηρεάζει θετικά και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση να κάνεις αλλαγές.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σε κάνουν να δυσανασχετείς διαρκώς. Κάνε μια ειλικρινή κουβέντα με τον αγαπημένο σου, μίλησέ του ανοιχτά για όσα σε βασανίζουν και δωσ’ του την δυνατότητα να σε βοηθήσει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα ισχυροποιήσει τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η σημερινή σου γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα, γεγονός που θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σημειώνεις αξιοσημείωτη άνοδο, έχοντας καταφέρει να αφήσεις πίσω ό, τι σε άγχωνε και σε πίεζε. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πιο προσεκτικούς χειρισμούς, καθώς είσαι άκρως επιρρεπής σε επιπολαιότητες και απερίσκεπτες σπατάλες.

Καρκίνος
Γύρω σου επικρατεί μια εκνευριστική και ενοχλητική σύγχυση. Παρόλα αυτά, εσύ δεν δείχνεις να επηρεάζεσαι ιδιαίτερα και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα μάθεις πράγματα που δεν γνώριζες κι ενώ αρχικά θα αναστατωθείς, σύντομα θα συνέλθεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις αλλαγές που σε συμφέρουν, μιας και η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν απόλυτα ομαλά και αρμονικά. Έτσι, απολαμβάνεις στο έπακρο αυτό που έχεις, ενώ ταυτόχρονα κάνεις με τον αγαπημένο σου σχέδια για την κοινή σας πορεία στη ζωή. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην το βάζεις κάτω και κυρίως μην απελπίζεσαι. Να είσαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ ενδέχεται ακόμη και να ζήσεις ένα πολύ μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου διανύεις μια άκρως δημιουργική και εποικοδομητική φάση, όπου η κάθε σου κίνηση και απόφαση είναι σωστή και σε οδηγεί στην επιτυχία. Στη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις βρει τη σωστή τακτική. Συνέχισε έτσι και να είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις σύντομα να αυξήσεις τα έσοδά σου, χάρη στην σκληρή δουλειά και την μεγάλη σου προσπάθεια.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξο και αποφασιστικό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιείς με σιγουριά και σχετική ευκολία τα όνειρά σου. Σημαντική είναι και η συμβολή όμως των κοντινών σου προσώπων σε όλο αυτό, αφού ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα και είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να ξαναβρείς την αρμονία που υπήρχε αρχικά. Αν βέβαια είσαι αδέσμευτος, σήμερα η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και η διάθεση σου εξαιρετικά καλή. Εκμεταλλεύσου το όλο αυτό προκειμένου να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχουν συσσωρευτεί ευθύνες και καθήκοντα που είχες αναλάβει από καιρό και ακόμη δεν έχεις διεκπεραιώσει. Ζήτησε τη βοήθεια συναδέλφων που εμπιστεύεσαι και τακτοποίησε όλα σου τα θέματα οριστικά, χωρίς να τα αφήσεις ξανά για τελευταία στιγμή όλα. Στα οικονομικά σου αντιμετωπίζεις δυσκολίες και θα πρέπει να ζοριστείς πολύ για να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Παρθένος
Οι πλανητικές όψεις σήμερα σε ευνοούν και στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που έχουν προκύψει τελευταία και να προχωρήσεις στη δρομολόγηση ιδεών και σκέψου το. Φρόντισε σήμερα να κάνεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς, γιατί δέχεσαι άκρως θετικές επιρροές. Απόφυγε μόνο βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

Αισθηματικές
Επιδίωξε σήμερα να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και αφιέρωσε χρόνο, ώστε να βρείτε μαζί τις καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματά που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Αν εξακολουθείς να είσαι μόνος, γίνε πιο ανοιχτός σε προτάσεις φίλων για εξόδους και κοίταξε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέματα κυλούν ομαλά. Χρειάζεται μόνο να διευθετήσεις ζητήματα που έχεις καιρό στην αναμονή και κατόπιν μπορείς να αναλάβεις νέες ευθύνες και να δρομολογήσεις νέα σχέδια. Έχεις την απαραίτητη πείρα πλέον να ξεπερνάς εύκολα τυχόν εμπόδια και να συνεχίζεις ακάθεκτος. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, αν δεν αλλάξεις τακτική άμεσα, θα βρεθείς σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.

Ζυγός
Τα πράγματα στη ζωή σου έρχονται όπως ακριβώς τα σχεδίαζες, οπότε καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται. Οτιδήποτε σχεδιάσεις και δρομολογήσεις, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτό σε ενθουσιάζει. Επίσης, προβλήματα που αντιμετώπιζες, δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και να μην σε εμποδίζουν στην πορεία σου.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για ρομαντικά σχέδια με τον σύντροφό σου. Καλά θα κάνεις λοιπόν να το απολαύσεις και να κρατήσεις έξω από τη σχέση σου καθημερινά άγχη. Αν βέβαια παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκφράσουν το θαυμασμό τους για σένα και θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι κάπως αμφίρροπα, οπότε καλά θα κάνεις να μείνεις συγκεντρωμένος και πιστός στον εαυτό σου και το πρόγραμμα που έχεις βάλει. Απόφυγε μόνο επιπολαιότητες και φρόντισε να μην κλείσεις συμφωνίες, αν πρώτα δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για την κατάληξή τους και ότι δεν κρύβουν παγίδες. Ανάλογη πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, καθώς βρίσκεσαι σε δύσκολο στάδιο και πρέπει να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να βρεις τις ισορροπίες που πρέπει.

Σκορπιός
Σήμερα, θα βγουν στην επιφάνεια άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, που νόμιζες ότι είχες κρύψει καλά. Φρόντισε αυτή τη φορά να τολμήσεις να τις αντιμετωπίσεις χωρίς δισταγμούς και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Έτσι, δε θα ξαναβρεθεί μπροστά σου τίποτα παλιό που θα σε αγχώσει και θα σε αποσυντονίσει. Όσο κι αν δυσκολευτείς όμως κάποιες φορές, μην πανικοβληθείς και το βάλεις κάτω. Συνέχισε την καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα πράγματα εξαρτώνται κυρίως από τη δική σου συμπεριφορά και τους χειρισμούς σου. Οπότε βάλε τα δυνατά σου και όλη σου την καλή διάθεση, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου και να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε να δίνεις περισσότερο χρόνο στα άτομα που σε πλησιάζουν , ώστε να ξέρεις πιο καλά περί τίνος πρόκειται πριν τους απορρίψεις.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι ιδανική. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις συνθήκες τώρα που μπορείς, ώστε να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια με βοήθεια και να φτάσεις στην επιτυχία χωρίς αμφιβολίες. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί ίσως δεν ευνοείσαι σε τέτοια θέματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται άμεσο προγραμματισμό και σωστές κινήσεις, ώστε να ανακουφιστείς σταδιακά από την πίεση.

Τοξότης
Σήμερα πολλά ζητήματα που καθυστερούσαν σε ενοχλητικό βαθμό, δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και αυτό σε βοηθάει να αποφορτιστείς αρκετά. Στο εξής φρόντισε να μην αφήνεις το άγχος και τον πανικό σου να σε κυριεύουν, γιατί ενώ έχεις πολλές δυνατότητες, δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Επιστράτευσε τη λογική και μείνε ψύχραιμος σε καθετί που κάνεις και θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι αρκετά περίπλοκα και μπερδεμένα. Επειδή πλέον βλέπεις ότι δεν μπορεί να πάει έτσι μπροστά η σχέση σου, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και να βάλετε μια τάξη. Αν εξακολουθείς να βαδίζεις χωρίς σύντροφο στη ζωή σου, σήμερα ετοιμάσου να αλλάξουν τα πράγματα και η ερωτική σου ζωή να ξαναζωντανέψει μέσα από φλερτ και κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα τα πράγματα θα είναι τεταμένα, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου και προβληματικές καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και στο τέλος θα καταφέρεις να τα διορθώσεις και να τα τακτοποιήσεις όλα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς.

Αιγόκερως
Τα πράγματα σήμερα εξελίσσονται καλύτερα απ’ ό, τι περίμενες και έτσι δρομολογείς ευκολότερα σκέψεις και σχέδιά σου. Μόνο μην αφήσεις τη χαρά σου να σε οδηγήσει σε βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Να κινείσαι πάντα με γνώμονα τη λογική και θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να μη μεταφέρεις άλλο καθημερινά άγχη στη σχέση σου και να προκαλείς μιζέρια και φθορά. Γίνε πιο ευχάριστος και επικεντρώσου στα θετικά. Αν είσαι μόνος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και πλέον απολαμβάνεις ό, τι έχεις καταφέρει. Έτσι, νιώθεις αισιόδοξος για νέα ξεκινήματα, θέτοντας πιο υψηλούς στόχους αυτή τη φορά. Τα οικονομικά σου ωστόσο, θέλουν ακόμη πολλή προσπάθεια και υπομονή, προκειμένου να ανακάμψεις πλήρως.

Υδροχόος
Η ημέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, ώστε να δεις που βρίσκεσαι και τι πρέπει να διεκδικήσεις στο εξής. Έτσι, θα επανέλθεις δριμύτερος και αποφασισμένος να τακτοποιείς τα θέματά σου και να επιδιώκεις όσα θες και αξίζεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και αγαπημένα σου άτομα να σε στηρίζουν ανά άσα στιγμή.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να αφιερωθείς στο ταίρι σου και να επανορθώσεις ό, τι λάθος έχει γίνει τελευταία, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνος, το ασυγκράτητο πάθος σου σήμερα προσελκύει πολλά άτομα, που δείχνουν τον έντονο θαυμασμό τους για σένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να αρχίσεις να φέρεσαι πιο υπεύθυνα και με απόλυτη ωριμότητα. Έτσι, θα κάνεις τις σωστές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή και μελετημένες κινήσεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε κάνουν ιδιαίτερα αποφασιστικό και αισιόδοξο, ώστε να πετύχεις ό, τι βάλεις στόχο. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου, φτάνει να βγάλεις από το μυαλό σου προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν εξακολουθείς να βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας από εκείνον που σε ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Ίσως διστάζει κι εκείνος όπως εσύ. Τόλμησε να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα νιώθεις και θα βρεις σίγουρα ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, προτάσεις που θα γίνουν απαιτούν διεξοδική ανάλυση για να αποφύγεις παγίδες και κινδύνους. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, καθώς λάθος χειρισμοί του παρελθόντος, φέρνουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συνέπειες. Δραστηριοποιήσου και επανόρθωσε για να μη βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση.

Read More

And More