Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου, που σε επηρεάζει θετικά, πράγματα που έμεναν στάσιμα και σε εκνεύριζαν , δείχνουν να ξεμπλοκάρουν ως δια μαγείας και να μπαίνουν σε μια σειρά. Χωρίς να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις, θα δεις ότι όλα θα διευθετηθούν σύντομα. Επίσης, καλό θα ήταν να λύσεις ένα ζήτημα οικογενειακής φύσεως που σε απασχολεί αλλά το έχεις αφήσει στην άκρη. Θα δεις ότι θα αισθανθείς πολύ πιο ανακουφισμένος.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή δείχνει να μπαίνει σε μια νέα, πιο καλή φάση, όπου ζητήματα που σε προβλημάτιζαν ή σε στενοχωρούσαν, αρχίζουν να επιλύονται και η σχέση σου βελτιώνεται. Μπορεί τα πράγματα να εξελίσσονται αργά, για σένα που είσαι αδέσμευτος, αλλά μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί να είσαι σίγουρος ότι στο άμεσο μέλλον όλα θα γίνουν όπως θα ήθελες και θα έχεις δίπλα σου τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, με τους πλανήτες στο σύνολό τους να σε ευνοούν, τόλμησε να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να κλείσεις συμφωνίες, που πολύ σύντομα θα σε ωφελήσουν. Δίπλα σου να σε βοηθούν, έχεις συνεργάτες και ανωτέρους, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει την σκληρή και καλή δουλειά σου και σε εμπιστεύονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο για να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα.

Ταύρος
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου και τη στάση σου απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Συμβουλεύσου και οικεία ή φιλικά άτομα, των οποίων την κρίση εκτιμάς, και ζήτησε τη γνώμη τους για να είσαι βέβαιος ότι σκέφτεσαι ορθά. Είναι καλό να ακούς γενικά απόψεις και να μην είσαι απόλυτος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να τακτοποιήσεις ορισμένες λεπτομέρειες που στη σχέση σου, ώστε αυτή να γίνει ιδανική. Μην το αναλαμβάνεις όλο αυτό μόνος σου, αλλά ζήτα και τη βοήθεια του σύντροφό σου. Μαζί είστε σε αυτή τη σχέση και μαζί πρέπει να λύνετε τα προβλήματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απελπίζεσαι. Εκμεταλλεύσου την ανεξαρτησία σου, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο που έχεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει και πιο ελκυστικός θα γίνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα κυλούν ομαλά, ενώ οι προσπάθειά σου να εκμεταλλευτείς αξιόλογες γνωριμίες, πιάνει τόπο και σου ανοίγονται νέες πόρτες. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν, οπότε μην πανικοβληθείς.

Δίδυμοι
Ορισμένες καταστάσεις δεν τις χειρίζεσαι σωστά και σε ταλαιπωρούν. Φτιάξε μόνος σου τα πράγματα στη ζωή σου, ώστε να είσαι πιο χαλαρός και ικανοποιημένος, και βρες τρόπους να ηρεμείς και να ξεφύγεις, όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις. Η σημερινή Τρίτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, άλλαξε τρόπο και στάση ζωής, προσέχοντας περισσότερο τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Αισθηματικές
Πρέπει να καταλάβεις ότι το να κρατάς πράγματα μέσα σου, δε κάνει καλό στη σχέση σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να εκδηλώνεις ανοιχτά τα βαθιά σου αισθήματα για τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Μη διστάζεις να πλησιάσεις αυτόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα δεις πως θα βρεις την ανταπόκριση που θα ήθελες.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα βαίνουν καλώς, ενώ νέες προοπτικές εξέλιξης εμφανίζονται στο προσκήνιο. Φρόντισε μόνο να μην ενθουσιάζεσαι και να μη βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για προτάσεις που θα δεχτείς, όσο δελεαστικές και αν είναι, γιατί μπορεί να ελλοχεύουν κίνδυνοι. Και στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι προσεκτικός και απόλυτα συγκρατημένος, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.

Καρκίνος
Σήμερα το ενδιαφέρον σου δείχνει να μονοπωλείται από προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν κοντινά σου άτομα, όπου θα σου ζητηθεί να βοηθήσεις και να δώσεις τις συμβουλές σου. Επειδή κι εκείνοι θα ήθελες να κάνουν το ίδιο για σένα, φρόντισε να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου για να τους στηρίξεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι άκρως ευνοϊκή για μια ειλικρινή κουβέντα με τον άνθρωπό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις ό, τι σε προβληματίζει και να μπει σε μια τάξη η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σου στέλνει θετικές επιρροές, θα κάνεις νέες γνωριμίες, μέσα στις οποίες ενδέχεται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα ήταν πιο συνετό και ορθό να κινηθείς συντηρητικά από το να πάρεις ρίσκα και να επιχειρήσεις ανατροπές, αφού η τύχη δεν φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Άφησε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι και συνέχισε τη δουλειά σου, προσπαθώντας να πραγματοποιήσεις τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, οπότε μείωσε άμεσα τα έξοδά σου και οργανώσου σωστά.

Λέων
Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού που σε ευνοεί, θα βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να έρθεις κοντά με οικεία και φιλικά άτομα. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα μαζί τους και δεν έχεις παρά να το απολαύσεις. Γεγονότα που δε φανταζόσουν έρχονται στο προσκήνιο και σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν από μέρους σου να σταματήσεις να πιέζεις τον σύντροφό σου, ώστε να είναι τέλειος σε όλα. Ούτε κι εσύ είσαι τέλειος, οπότε χαλάρωσε και άσε τα πράγματα να βελτιωθούν σταδιακά και στην ώρα τους. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε βάλουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και όλα πλέον είναι στρωμένα, ώστε να προωθήσεις ιδέες και σχέδια, που καιρό τώρα είχες έτοιμα. Σα οικονομικά σου αντιθέτως έχεις υπάρξει πολύ επιπόλαιος και έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο. Κάνε ό, τι μπορείς, προκειμένου να επανορθώσεις.

Παρθένος
Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού που σε επηρεάζει θετικά σήμερα, ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Αυτό θα σου δώσει επιτέλους την ώθηση που χρειαζόσουν, για να τολμήσεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Η εύνοια που δέχεσαι από τα άστρα σε συνδυασμό με την στήριξη των δικών σου ανθρώπων, καθιστούν ιδιαίτερα εύκολη αυτή την προσπάθεια επανάστασης.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, θα αισθανθείς την ανάγκη να εκφράσεις χωρίς ανόητους δισταγμούς και εγωισμούς, τα βαθιά αισθήματα που τρέφεις για τον αγαπημένο σου, γεγονός που θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Αν βρίσκεσαι φάση αναζήτησης, σταμάτα να μιζεριάζεις και βγες έξω έστω και με το ζόρι, μιας και η ημέρα είναι ιδανική για γνωριμίες και φλερτ. Θα ανέβει τόσο η διάθεσή σου, που δεν θα το μετανιώσεις που βγήκες.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και επιφυλακτικός απέναντι σε συνεργάτες που παρακολουθούν κάθε σου κίνηση, και να μην αποκαλύπτεις πουθενά σχέδια και σκέψεις σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να ακολουθείς πιστά το πλάνο σου, χωρίς να κάνεις περιττές αγορές, και διεκπεραίωσε σιγά-σιγά τις υποχρεώσεις σου.


Ζυγός

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν τα σχέδιά σου και σε άγχωναν, φαίνεται να υποχωρούν και μπορείς πλέον να τα πραγματοποιήσεις ανενόχλητος και να φτάσεις εκεί που θες. Ειδικότερα με τη σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αποτύχεις. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού να σε βοηθάει σημαντικά, νέα δεδομένα και απρόοπτα γεγονότα που έρχονται στο προσκήνιο σε χαροποιούν και σε ενθουσιάζουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό θα ήταν να μην αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να επικεντρώνεσαι στα ουσιαστικά και θετικά, ώστε να κυλήσει όμορφα η μέρα και να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξέ την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς έναν απρόσμενο έρωτα.

Επαγγελματικές
Σήμερα στον χώρο της εργασίας σου καλά θα κάνεις να είσαι πιο καχύποπτος απέναντι σε πρόσωπα που σε πλησιάζουν, αλλά και σε αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όμως, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός αλλά και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να διορθώσεις λάθος κινήσεις του παρελθόντος που σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Σκορπιός
Το τελευταίο διάστημα πιεζόσουν και αγχωνόσουν πολύ, γιατί έβλεπες σχέδια που είχες δρομολογήσει να μην προχωράνε. Σήμερα όμως με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, τα ζητήματά σου ξεμπλοκάρουν και προχωρούν προς την υλοποίησή τους, όπως σχεδίαζες. Φρόντισε μόνο να μην πτοείσαι εύκολα στο εξής και να μην το βάζεις κάτω. Καθετί που έχεις να φέρεις σε πέρας απαιτεί συγκέντρωση και ψυχραιμία.

Αισθηματικές
Σήμερα τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα είναι κάπως περίεργα. Φρόντισε να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου, γιατί η όποια συζήτηση ξεκινήσει με τον σύντροφό σου, χωρίς αμφιβολία θα καταλήξει σε καυγά. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να σταματήσεις γενικότερα στον εαυτό σου και ειδικά σήμερα που ευνοούνται γνωριμίες. Βγες έξω λοιπόν και φρόντισε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς.

Επαγγελματικές
Η σημερινή σου ενέργεια και αποφασιστικότητα θα σε οδηγήσουν σε πράξεις που καιρό τώρα δίσταζες. Έτσι, θα φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου κι θα υλοποιήσεις επιτυχώς τους στόχους σου. Καλό θα ήταν να μείνεις μόνο στα σχέδια που είχες ήδη δρομολογήσει και να μην επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα. Και στα οικονομικά σου όμως, φρόντισε να αποφύγεις νέα ανοίγματα και προτίμησε να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες και οφειλές.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα δυναμικό, καθώς παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και βάζεις τα πάντα σε τάξη. Κλείνεις οριστικά ανοιχτά μέτωπα από το παρελθόν και πραγματοποιείς με τόλμη όνειρα και επιδιώξεις σου. Ιδίως με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, τόλμησε να βγάλεις στην επιφάνεια το πάθος που κρύβεις μέσα σου και θα περάσεις αξέχαστα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε επίσης να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και τον ερωτισμό σου να σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον χώρο της εργασίας σου δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να αγχώνεσαι. Ακόμη και δυσκολίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, με ψυχραιμία θα καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό σε ανακουφίζει ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Σήμερα καλό θα ήταν να κινείσαι προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Σήμερα τα πράγματα στη σχέση σου θα κυλήσουν αρκετά ομαλά και ήρεμα, φτάνει να αφήσεις μακριά από αυτήν καθημερινά άγχη και προβλήματα. Αν είσαι μόνος, σύντομα μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου, ορισμένα ζητήματα κωλυσιεργούν και μένεις στάσιμος. Αντί να εκνευρίζεσαι και να επιδεινώνεις την κατάσταση, προτίμησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά, προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην επαναπαύεσαι.

Υδροχόος
Η στασιμότητα που επικρατούσε στη ζωή σου και σε ζόριζε, φαίνεται να αντικαθίσταται ως δια μαγείας από ταχύτατη πρόοδο. Έτσι, βλέπεις τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται και αντί για την απελπισία που σε είχε κυριεύσει, τώρα αισθάνεσαι μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να χαλαρώσεις και να μην πιέζεις άλλο τον σύντροφό σου, γιατί έχει κι εκείνος τα όριά του. Γίνε πιο ευχάριστος και θετικός και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι μόνος, κάνε επιτέλους το πρώτο βήμα και εκδήλωσε τα αισθήματά σου σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Δε θα βγεις χαμένος.

Επαγγελματικές
Με την βοήθεια της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Κριό, θα δείξεις σε όλους τις επαγγελματικές σου ικανότητες φέρνοντας εις πέρας αποτελεσματικότατα και ταχύτατα ό, τι σου ανατεθεί. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν επιτέλους και βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Ιχθείς
Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, τα πράγματα στη ζωή σου κυλούν ομαλά και ευχάριστα. Αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και ως συνέπεια σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Πρόσεχε πολύ άτομα που έχεις δίπλα σου και που μπορεί να σου στήνουν παγίδες.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και αισιόδοξα. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ετοιμάσου να μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις δυνάμεις σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου.

Read More

And More