Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/3/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι καιρός να αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, ώστε τίποτα και κανένας να μην καταφέρνει να σε πτοήσει και να παραιτηθείς από την προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Επιστράτευσε τη λογική σου και τις υψηλές ικανότητές σου, και να είσαι σίγουρος πως στο τέλος οι κόποι σου θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Όταν πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σου, συνέχισε να κινείσαι με την ίδια τακτική και μην επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου, αρκεί να είσαι καλά οργανωμένος, ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου αλλά και να έχεις ελεύθερο χρόνο. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Ταύρο σου στέλνει τις θετικές του επιρροές, ώστε να αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σου και να ανέβει η διάθεσή σου στα ύψη.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, χωρίς να αντιμετωπίζεις προβλήματα ή καθυστερήσεις. Έτσι, έχεις όλη την ηρεμία που θες προκειμένου να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες σου. Φρόντισε μόνο να θέσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και χάσεις τον έλεγχο. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, οπότε οργανώσου και κινήσου με απόλυτη εγκράτεια.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη και πιεστική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις εκνευρισμούς και εντάσεις, είναι να διατηρήσεις όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος μέσα στην όλη σύγχυση που θα επικρατεί και με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, κάνε ό, τι μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση. Κατόπιν, καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από όλη αυτή την πίεση που δέχτηκες, γιατί το έχεις ανάγκη και το αξίζεις.

Αισθηματικές
Καιρό τώρα νιώθεις την ανάγκη να δώσεις μεγαλύτερη επισημότητα στη σχέση σου. Είσαι κατασταλαγμένος για αυτό που θες, το ίδιο και ο σύντροφός σου. Βρες την ευκαιρία λοιπόν σήμερα να κάνεις αυτό το βήμα, μιας και τα άστρα σε ευνοούν πολύ. Αν από την άλλης παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που σε έχει τόσο κουράσει, στο εξής η ερωτική σου διάθεση και η γενικότερη ψυχολογία σου θα είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να γίνεις άκρως θελκτικός και να βρεις ανάμεσα στα διάφορα φλερτ, αυτόν που μπορεί να σου δώσει όσα ζητάς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να μην απορρίπτεις συνεργασίες, καθώς όσο κι αν δεν το πιστεύεις τώρα, αργότερα θα βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση και καλά θα κάνεις να οργανωθείς περισσότερο.

Δίδυμοι
Είναι καιρός να σταματήσεις να αγχώνεσαι διαρκώς, προσπαθώντας να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Άφησε τα πράγματα να κυλούν αβίαστα, ειδικότερα τώρα που αναμένεται να έρθουν απανωτές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, το να κρατάς μέσα σου ό, τι σε απασχολεί μόνο κακό κάνεις σε αυτή. Τόλμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν, για να μην κουράζεται κι αυτός κάνοντας διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να συμβαίνει. Έτσι, τα πράγματα ανάμεσά σας θα είναι ξεκάθαρα και θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα προκύψει επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος, που θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, ώστε να αναγνωρίσεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ωφέλιμη ευκαιρία. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε πιέζουν πολύ, οπότε περιόρισε κι άλλο τα έξοδά σου, για να βρεις τις ισορροπίες σου κάποια στιγμή.

Καρκίνος
Συνετό θα ήταν από μέρους σου να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα τη ζωή σου. Οργάνωσε καλά και με σωστή προτεραιότητα τις δουλειές σου, για να τις φέρνεις σε πέρας χωρίς πίεση και άγχος. Σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου, ώστε να ολοκληρώσεις επιτυχώς ό, τι έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, υπήρχαν πολλά πράγματα τελευταία που σε στενοχωρούσαν και σε προβλημάτιζαν. Τώρα όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει ως δια μαγείας και μπαίνεις σε μια νέα φάση ευημερίας στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, η κατάσταση θα είναι άκρως τεταμένη, με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και οπλίσου με υπομονή για να βάλεις μια τάξη. Τα οικονομικά σου έχεις τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου και να χαλαρώσεις.

Λέων
Προσπάθησε σήμερα να μην επηρεαστείς από εκνευριστικά σχόλια και ενέργειες τρίτων ατόμων, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να νευριάσεις και να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μη δίνεις λοιπόν βάση σε λόγια ατόμων που δε σε ενδιαφέρει η άποψή τους και μείνε κοντά με κοντινούς σου ανθρώπους που συνεννοείσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, οπότε οφείλεις σήμερα που έχεις την εύνοια της τύχης, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Είναι καλό να ξέρεις τι γίνεται στη σχέση σου, ώστε να είναι ήρεμος. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη σου ερωτική διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Χειρίσου το σωστά και χωρίς υπερβολές, για να έχει την κατάληξη που θες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που αν τις χειριστείς σωστά, θα αποβούν άκρως κερδοφόρες και ωφέλιμες. Τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν ακόμη να κινείσαι άνετα, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ώστε να ανακάμψεις πλήρως.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί επιπολαιότητες, οπότε φρόντισε να μελετάς πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου, για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από την άλλη, πολύ εύκολο θα είναι σήμερα να έρθεις σε ρήξη με οικεία σου άτομα, λόγω έντονων διαφωνιών που θα έχετε. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και φέρσου διπλωματικά, για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να αφιερώσεις τη σημερινή ημέρα στη σχέση σου και στα άτομα του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Άφησε στην άκρη καθημερινά σου άγχη και θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα, γεμάτη τρυφερές στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και τόλμησε να διεκδικήσεις αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είσαι έτοιμος να δρομολογήσεις νέα σχέδια και ιδέες, αλλά καλό θα ήταν να μη είσαι βιαστικός και να μελετάς πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου. Μόνο με οργάνωση και μεθοδικότητα θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου θα πιεστούν αρκετά, λόγω απρόοπτων εξόδων, αλλά σύντομα θα αποκτήσεις πάλι τον έλεγχο, βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων.

Ζυγός
Μείνε σήμερα μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου κάνουν καλό και προτίμησε να περάσεις όμορφα με φίλους που σε καταλαβαίνουν. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση πολύ και θα γίνεις πιο αισιόδοξος. Έτσι, με ηρεμία και θετική σκέψη, θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας καθετί που θα βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα οι υποχρεώσεις σου σε έχουν απομακρύνει πολύ από τον σύντροφό σου, και ως συνέπεια έχουν προκληθεί σημαντικά κενά στη σχέση σου. Βρες λοιπόν σήμερα την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του και να επανορθώσεις. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με ένα πολύ ευχάριστο άτομο, που θα δώσει χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα, όσον αφορά τη δουλειά σου, καλό θα ήταν να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, αφού θα έχεις ένα άκρως φορτωμένο και πιεστικό πρόγραμμα. Οργανώσου, ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη χωρίς να ζοριστείς πολύ. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και καλά θα κάνεις να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να βρεις τρόπους εξασφάλισης επιπλέον εισοδήματος.

Σκορπιός
Μην πιέσεις σήμερα τον εαυτό σου στην προσπάθεια να έχεις υπό απόλυτο έλεγχο τα πράγματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο. Δέξου τις καταστάσεις όπως έρχονται και κλείσου λίγο περισσότερο στον εαυτό σου για να είσαι ήρεμος μέσα στην όλη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου. Μην το παρακάνεις πολύ όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται δίπλα τους.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, που μόνο σε στενοχωρεί, και να προχωρήσεις μπροστά, κάνοντας το καλύτερο που μπορείς για τη σχέση σου. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς άμεσα τον έρωτα της ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οφείλεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να είναι μπουν όλα σε μια σειρά κι εσύ να είσαι ήρεμος. Έτσι, θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων πλάνων που καιρό τώρα σχεδίαζες. Τα οικονομικά σου σημειώνουν σημαντική άνοδο και μπορείς έτσι να διευθετήσεις χρέη που σε βάραιναν.

Τοξότης
Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να κυλούν ομαλά, ενώ παράλληλα πετυχαίνεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μόνο μην αφήσεις την ασυγκράτητη χαρά σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, ή στην λήψη πολλών καθηκόντων, που θα είναι αδύνατο να διαχειριστείς ταυτόχρονα. Προγραμματίσου λοιπόν και κάνε σωστές κινήσεις, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει άκρως ήρεμα και αρμονικά, με πολλές εκδηλώσεις αγάπης από την πλευρά σου αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σου. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Αν εξακολουθείς να αναζητάς το άλλο σου μισό, κάποιο άτομο που υπάρχει ήδη στη ζωή σου θα σου δείξει τις προθέσεις του απέναντί σου και αυτό σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τα εργασιακά σου, τόλμησε να κάνεις αυτό που κρίνεις σωστό και δε θα βγεις χαμένος. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών γίνε πιο υπεύθυνος και οργανωμένος, για να ανταπεξέλθεις στα έξοδά σου.

Αιγόκερως
Η ημέρα είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα σε θέματα αισθηματικής φύσεως, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, ούτε εσύ θα βασανίζεσαι, αλλά ούτε και οι γύρω σου. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη και ζητήματα υπόλοιπων τομέων της ζωή σου, για να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικές
Σήμερα τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή αναμένεται να είναι πολύ θετικά και ήρεμα. Θα πλησιάσεις ακόμη περισσότερο τον σύντροφό σου και θα περάσεις μαζί του μια μοναδική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να μιζεριάζεις και να απελπίζεσαι, γιατί μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Γίνε πιο θετικός και ευχάριστος, και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικές
Προσπάθησε να γίνεις πιο οργανωτικός και μεθοδικός στη δουλειά σου, ώστε να διεκπεραιώνεις τις ευθύνες σου χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ζορίζουν πολύ, αλλά φταις εσύ με τις απερίσκεπτες κινήσεις σου. Βάλε άμεσα φρένο σε αχρείαστες αγορές και φέρσου απόλυτα υπεύθυνα.

Υδροχόος
Φρόντισε σήμερα να είσαι σε επαγρύπνηση και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο προοπτικές εξέλιξης που θα έρθουν στο προσκήνιο. Επιπλέον, βρες την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κλείσεις οριστικά παλιές υποθέσεις που σε ταλανίζουν, ώστε να ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα προβλήματα της σχέσης σου και να πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που δε θα έπρεπε να σε αγχώνουν τόσο. Χαλάρωσε και κάνε μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, που θα σε βοηθήσει να δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο πιστεύεις. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία αναμένεται να σε συναρπάσει και να σε βάλει σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να αξιοποιήσεις την καλή σχέση που έχεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να σου λύσουν τα χέρια με δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και να προχωρήσεις κατόπιν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, φτιάξε ένα πλάνο για να νιώθεις πιο ασφαλής και να κρατηθείς μακριά από αχρείαστες αγορές.

Ιχθείς
Σε ότι αφορά τη ζωή σου γενικότερα, θα έπρεπε να είσαι περισσότερο οργανωμένος και κυρίως αισιόδοξος για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην σε απορροφήσει όλο αυτό και να βρεις χρόνο να αφιερώσεις σε οικεία και φιλικά σου. Είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση μαζί τους, γιατί σε ό, τι χρειαστείς θα τους έχεις δίπλα σου να σε στηρίζουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να συζητήσεις ήρεμα με τον αγαπημένο σου και να κάνεις ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Έτσι, η σχέση σου θα είναι πιο αληθινή και θα μπορέσετε να κάνετε μαζί σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Για εσένα που είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει επανασύνδεση με παλιό έρωτα και αυτό θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Είναι καιρός να αρχίσεις να φέρεσαι πιο υπεύθυνα και ώριμα στη δουλειά σου, αφού η επιπολαιότητά σου δε σε βοηθάει να μπεις σε μια σειρά και να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, επιτέλους ανακάμπτουν και τακτοποιείς εκκρεμότητες που καιρό τώρα δε σε άφηναν να ηρεμήσεις.

Read More

And More